Reprezentanții PNL Caraș-Severin și-au depus candidaturile la BEJ

Astăzi, miercuri 21 octombrie, Filiala PNL Caraș-Severin a depus la Biroul Electoral al Circumscripției nr.11 candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Listele Partidului Național Liberal din Caraș-Severin sunt cele mai aproape de cetățenii din județ, fiind prezenți candidați cu multă experiență, dar și tineri ce au dovedit implicare în ultimii ani .

Astfel, propunerile PNL pentru Senat și Camera Deputaților reprezintă toate zonele geografice ale județului. PNL Caraș-Severin venit în fața alegătorilor din Banatul de Munte cu următorii candidați:

SENAT

 1. Marcel Vela, Caransebeș
 2. Ovidiu Rădoi, Reșița
 3. Cornelia Fetea, Oravița
 4. Pavel Borchescu, Valea Almăjului

CAMERA DEPUTAȚILOR

 1. Jaro Marșalic, Reșița
 2. Dumitru Rujan, Caransebeș
 3. Ion Chisăliță, Moldova Nouă
 4. Magda Lungu, Oțelu Roșu
 5. Felicia Quint, Reșița
 6. Doru Coșei, Băile Herculane
 7. Brian Filimon, Măureni

„Ne înclinăm în fața tuturor cărășenilor și le mulțumim pentru susținere”, se precizează în comunicatul de presă al PNL Caraș-Severin.

„Este un moment important pentru noi având în vedere că intrăm în această bătălie electorală pentru a gestiona, administra tot ceea ce ține de următorii patru ani în Caraș-Severin, în Banatul de Munte și în România. Sunt convins că împreună cu colegii care vor accede în Senat și în Camera Deputaților vom face lucruri bune pentru România și pentru Caraș-Severin, cu atât mai mult cu cât aici, în Banatul de Munte, de săptămâna viitoare vom avea în mod oficial și președinte al CJ, membru al PNL. Vom dezvolta Caraș-Severinul, vom dezvolta România pentru că este un moment important în care avem această șansă de a face o lume mai bună”, a declarat Marcel Vela, prezent astăzi în fruntea delegației liberale la Biroul Electoral Județean.

sursa video: reper24

„Doresc să aducem o contribuție serioasă pentru județul nostru. Aș vrea să văd că județul nostru ajunge iar între primele din România cum a fost pe vremuri și având în vedere că acum avem candidați foarte buni în zona locală, vorbesc de Consiliul Județean, de domnul președinte al CJ, de Primăria Reșița, de Consiliul Local Reșița, sunt convins că o să facem o figură bună și la nivel de București.

Lucrând în echipă, colaborând de aproape și să și păstrăm legătura cu cetățenii județului, că până la urmă trebuie să fie cineva care te trage de mâneca, sau măcar să-și aducă în prim plan problemele cu care se confruntă ei. Oamenii trebuie să privească cu încredere pentru că una dintre țintele mele favorite va rămâne spitalul și sănătatea și să aducem o contribuție cât mai bună, serioasă și pentru spitalul nostru”, a spus medicul Jaro Marșalic, candidatul PNL Caraș-Severin la  Camera Deputaților.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns