Conducerea fără permis auto costă scump! Un  an din viață la penitenciarul Arad!

Conducerea fără permis auto costă scump! Un  an din viață la penitenciarul Arad!

Luni, 19 octombrie, polițiști de la Poliția Orașului Oravița, au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Oravița, pe numele a trei bărbați condamnați pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

 Într-unul dintre cazuri este vorba despre un tânăr de 19 ani din Răcășdia, care în data de 06.06.2019, la ora 01.20, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Oravița, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, iar în urma finalizării urmăririi penale și rechizitoriului întocmit de procuror, tânărul a fost condamnat de instanța de judecată la pedeapsa închisorii de 1 an.

Un alt bărbat de 45 de ani din Berliște a fost depistat în urmă cu aproximativ 2 ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Nicolinț, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Și în acest caz, polițiștii, sub coordonarea procurorului, au continuat urmărirea penală, bărbatul fiind condamnat de instanța de judecată la pedeapsa închisorii de 1 an și 6 luni.

Conducând un autoturism pe drumurile publice tot fără a deține permis de conducere, a fost depistat un alt bărbat de 34 de ani din Lupac, pe care polițiștii l-au oprit în trafic în data de 26.10.2018, în Oravița. Și în acest caz, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an.

„Cei 3 bărbați au fost conduși sub escortă și depuși la Penitenciarul Arad, în vederea executării pedepselor”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin prin purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

Lasă un răspuns