Ce avem noi aici?! Mocioalcă mai vrea și a șasea tură! De data aceasta … ca senator!!

Ce avem noi aici?! Mocioalcă mai vrea și a șasea tură! De data aceasta … ca senator!!

Candidatura lui Ion Mocioalcă pentru un alt mandat de parlamentar, al șaselea la număr, a dat naștere la un imens scandal în chiar fieful PSD, acolo de unde tocmai a plecat în decembrie 2018 la partidul alternativ de stânga, Pro România. Iar acum, PSD l-a trecut pe Mocioalcă cap de listă pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. „Prezența pe lista PSD de la parlamentare a lui Ion Mocioalcă va reprezenta un dezastru pentru Organizația PSD Caraș-Severin”, o spune cu subiect și predicat chiar Ion Crina și ceea ce este mai  grav pentru democrația de partid (cât o exista ea!) este că Ion Mocioalcă a „vinit” pe lista social-democrată din partidul alternativ la PSD! Replica celebră din trilogia  ”B.D… „Ce avem noi noi aici?!” are o mare acoperire în cazul candidaturii lui Ion Mocioalcă… Ce să avem?! Mai nimic, doar al …șaselea mandat, după ce primii cinci i-a „consumat” ca deputat, ce-i drept foarte secetoși în performanțe! 

sursa: you tube

O replică dură și meritată de la obraz vine din partea președintelui Consiliului Județean Romeo Dunca, care spune lucrurilor pe nume și pe înțelesul celui …” ales”, despre penibilul situației de la PSD și asta deschis pe propria pagină de socializare. 

„Băi, Mocioalcă, cât tupeu poți să ai???

Splendoarea disperării se lasă peste Caraș-Severin. A venit cărășeanul Mocioalcă să salveze poporul!

Lupta internă între hienele alungate de lângă muribundul județ a început. Exemplarele  politice ajung să se mănânce între ele.

Numărul mic de scaune parlamentare de stânga dat de rezultatele proaste la alegerile din septembrie ascute lupta intestină pentru păstrarea privilegiilor fără de care PSD-iștii de rang înalt nu pot concepe viața. Pentru că viața fără salariu și indemnizații primite de la stat nu e de conceput pentru oameni care timp de zeci de ani au trăit conectați doar la buget.

Asistăm așadar la un spectacol rușinos, grotesc chiar, de mazilire a oricui ar încerca să se opună marelui barosan ce nu mai crede în PRO și în șansele sale de a obține un mandat de parlamentar sub stindardul lui Ponta.

Dragi cărășeni, uitați-vă bine la ei! E circul disperării printre parveniți. Dați-le peste nas pe 6 decembrie și haideți să schimbăm soarta acestui județ! În multe comune și la CJ, în 27 septembrie ați reușit. Și veți fi mulțumiți, vă promit!

Alegeți bine și la Parlament! Trimiteți PSD-iștii și avortonii lor în întunericul istoriei și haideți să sperăm că ne putem vindeca!

Motivul disperării e pierderea controlului asupra banilor ce se cheltuie în judet. 

Un singur exemplu banal e dat de contractele în derulare pentru deszapezire in județ.  Din 15.000.000 ron alocați fără TVA sunt curios câți  merg spre firme cu legături cu oameni din PSD.

O să prezint un tabel cu o situație la zi. De unde lipsesc sutele de mii de euro pregătiți a fi dați pentru Muntele Mic . Și unde nu a ieșit pasiența cu firma preferată  motiv pentru  care deși  e sfârșit de octombrie, încă nu avem câștigător.

Dar asta e o altă temă care va fi subiect după  învestire.

Poate mă  lămurește careva. Câți din cei din tabel au legături cu partidul dlui Mocioalcă??”

La poziția 9 din tabelul care poartă semnătura lui Gabriel Știka, directorului Executiv al Direcției Județene de drumuri și poduri din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin scrie negru pe alb: Situație dezăpezire iarna 2020-2021 zona Muntele Mic: DJ 608A – Telescaun – Muntele Mic, în procedură de achiziție – urmează a se semna acordul cadru pe 36 de luni și contract subsecvent.

FLORIN ȘTIUBE

 

One thought on “Ce avem noi aici?! Mocioalcă mai vrea și a șasea tură! De data aceasta … ca senator!!

  1. Am tooot scris și întrebat : Ce dracu a făcut bun ptr CS, bănățeanul de la Patrulele de Mehedinți, ion Mocioalca în atitea mandate??! Nimic, da nimic fraților, în afara de trai bun și îmbuibare, ptr el și acoliții lui. Asa că în 6 decembrie nu are rost sa ne gândim măcar că vom vota asemenea..PRĂPĂGIȚI..

Lasă un răspuns