Psd nu mai există în Reșița!

Psd nu mai există în Reșița!

Rezultatul votului de ieri din Reșița, a adus un succes istoric pentru Ioan Popa și PNL, primarul în funcție din Municipiul de pe Bârzava având un procent de 74% din voturile exprimate. Se pare că și la Consiliul Local, PNL are majoritate covârșitoare și nu mai trebuie  să stea la mâna niciunui alt partid pentru a putea avea majoritate de două treimi.

Pentru prima dată, după revoluția din 1989, nu vor întra în Consiliul Local decât două partide, PNL și PSD, celelalte pretendente, PMP, USR-PLUS, PER fiind marele perdante.

votare Resita
Aceste rezultate sunt consecința muncii din ultimii patru ani ai administrației reșițene conduse de primarul Ioan Popa, electoratul devenind mult mai responsabil, nu a mai dat crezare promisiunilor și acuzaților aberante din partea partidelor din opoziție, care au propus liste de candidați cu probleme penale, de o calitate morala îndoielnică, și un trecut cenușiu în politica locală.

Nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes lui Ioan Popa și echipei sale în următorii patru ani și cât mai multe realizări pentru binele orașului nostru!

Lasă un răspuns