Nu-i lăsa pe alţii să-ţi voteze viitorul!

Nu-i lăsa pe alţii să-ţi voteze viitorul!

Te uiţi la ceas, e târziu, şi tu încă n-ai votat. Eşti tânăr, ai probleme mai importante, chestiuni mai arzătoare de rezolvat.

Crezi că votul tău nu contează? Că e picătura care, dacă lipseşte din ocean, nimeni nu va observa? Mai gândeşte-te!

Eşti mulţumit cum arată oraşul tău? Dar judeţul? O dată la patru ani, atâta doar, ai puterea de a schimba lucrurile în bine, aşa cum îl vezi tu. O dată la patru ani, nu de mai multe ori, ai ocazia să-ţi spui părerea. O dată la patru ani, poţi sancţiona greşelile celor care-ţi conduc localitatea sau judeţul şi, tot o dată la patru ani, eşti în măsură să propui pe cine crezi tu că îţi reprezintă cel mai bine interesele şi e în măsură să-ţi realizeze dorinţele. Atâta doar, o dată la patru ani. Nu mai sta pe gânduri, lasă problemele mai importante şi chestiunile mai arzătoare pe mâine, iar acum, măcar în ceasul al unsprezecelea, ieşi la vot!

Eşti tânăr. Nu-i lăsa tot pe cei care 30 de ani ţi-au tot hotărât şi, uneori, chiar ţi-au furat viitorul, s-o facă şi de data aceasta. Mai uită-te o dată la ceas şi arată tuturor că eşti matur. Adică ieşi la vot! Încă nu e prea târziu.

Redacţia

 

Lasă un răspuns