Progresul Ezeriș a jucat fotbal, dar a debutat cu un eșec în liga a III-a!

Progresul Ezeriș a jucat fotbal, dar a debutat cu un eșec în liga a III-a!

Progresul Pecica – Progresul Ezeriș   2-0 (0-0)

Sâmbătă, 12.09.2020; ora 17:00; Stadion ”Progresul” din  Pecica.

A marcat: 1-0: Capătă (min. 55); 2-0: Bozian (min. 77).

Arbitri: Suvar Alexandru Nicolae (Sibiu – Sibiu) – Doarvoas Claudiu (Mintia – Hunedoara), Talpoș Marius (Timişoara – Timiş).

Progresul Pecica (antrenor Dan Stupar): Dagău Andrei – Ilan Răzvan, Ewald Wild, Țugulescu Cristian, Alban Sergiu – Popa Sergiu (57, Angelo Iuga), Rădulescu Petre (88, Tobias Tamaș), Raul Moraru (46, Florin Mateucă), Ioan Bozian – Puie Dan (87, George Boștină), Alexandru Capătă.

Pe bancă: Raul Barbu  – Alexandru Deliman, Dan Răchită.

ACS Progresul Ezeriș a jucat în formula: 12. Birăescu Cristian (cpt.) – 17. Ciurea Răzvan (77, 18. Urlică Alexandru), 15. Rimovecz Sergiu, 13. Zamfir Dorel, 23. Musteța Marius – 9. Jivan Denis, 7. Drăgoi Dănuț, 8. Kawagoe Takenori, 4. Simion Ilie – 20. Jula Nicolae, 10. Rusnac Alexandru (66, 19. Petruț Adrian).

Pe bancă: 11. Secula Păunel; 6. Măduță Patrick, 14. Corneanu Pătru.

Antrenor: Adrian Enășescu.

Progresul Ezeriș a evoluat curajos la Pecica și a jucat în multe momente ale jocului de la egal la egal cu una dintre echipele bune ale ediției trecute de campionat.  

Partida a debutat cu ocazie a arădenilor, prin Capătă (min. 5) care a scăpat singur cu portarul Birăescu, dar acesta a acordat corner!  În replică,  Rusnac a șutat puternic din alergare de la 20 de metri, dar Dagău a reținut mingea. Liderul din teren al arădenilor, Bozian (min. 26) a avut și el o bună oportunitate de a înscrie, după o pătrundere pe flancul stâng, dar a tras milimetric pe lângă poartă.  Elevii lui Adrian Enășescu nu au rămas datori gazdelor și au fost la un pas să deschidă scorul la ocazia lui Jula, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă, după ce a urmărit o centrare de pe dreapta a lui  Jivan. În ultimul minut al primei rerize, amfitrionii au marcat prin Bozian, dar golul a fost anulat pe merit, jucătorul arădean fiind în offsaid.   

Repriza a doua a debutat cu două ocazii ale lui Puie, la care s-a remarcat Birăescu, iar în minutul 55, după o centrarea în careu a lui Boizan, Birăescu a respins balonul, dar Capătă a urmărit mingea și a înscris de la 4 metri, dintr-o pădure de picioare!

În minutul 77, experimentatul Bozian a înscris cu un șut din afara careului mare, la colțul scurt al porții apărate de Birăescu.  

foto: Petre Udrea

Progresul Ezeriș a debutat așadar cu un eșec la … similara din Pecica, dar trebuie remarcat faptul că elevii lui Adrian Enășescu au etalat un fotbal plăcut, chiar dacă pe alocuri au avut loc și câteva erori individuale care a făcut diferența!

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns