Iancu Panduru – un primar pentru Mehadia!

Iancu Panduru –  un primar pentru Mehadia!

Iancu Panduru este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Mehadia, iar  în după amiaza zilei de ieri, a avut onoarea de a fi susținut în demersul lui chiar de conducerea PNL Caraș-Severin, prin președintele Marcel Vela,  Romeo Dunca – candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Dan Stan – subsecretar de stat în MAI, Ioan Popa – președintele PNL Reșița, Ovidiu Rădoi, Viorel Bașag și mulți alți candidați #PNL la Consiliul Județean.

„Am avut onoarea de a-i primi ca oaspeți în localitatea noastră pe Ministrul Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, pe domnul Romeo Dunca, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Primarul Municipiului Reșița – domnul Ioan Popa, domnul avocat Dan Stan – subsecretar de stat în ministerul de interne, alături de candidați #PNL la Consiliul Județean, unde au fost discutate proiectele de dezvoltare ale comunității noastre.

Domnul Ministru Marcel Vela, alături de viitorul Președinte al CJ, Romeo Dunca, și-au declarat susținerea necondiționată pentru ca administrația localității Mehadia să-și implementeze toate proiectele propuse.

Acestea au ca scop îmbunătățirea vieții locuitorilor comunei Mehadia.

Vreau sa vă mulțumesc pentru încrederea acordată în anii precedenți si vă asigur că voi fi în continuare alături de oameni!

Alături de echipa de consilieri locali#PNL, îmi voi pune în continuare experiența de peste 30 ani, căpătată în administrație, la dispoziția și în slujba cetățenilor”, a spus Iancu Panduru.

#PNL #SePoate #Mehadia

Lasă un răspuns