Primăria orașului Băile Herculane începe în forță sezonul turistic

Primăria orașului Băile Herculane începe în forță sezonul turistic
Primăria orașului Băile Herculane începe în forță sezonul turistic. Primăria orașului Băile Herculane este permanent activă atunci când este vorba de promovarea localității stațiune cărășene din punct de vedere cultural. Sezonul turistic începe în forță la Herculane cu evenimente foarte interesante…

Primăria orașului Băile Herculane și Cenaclul Domogled organizează cu ocazia zilei de 1 Mai, un concert de fanfară în Parcul Central al orașului. Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane, a lansat invitația publică tuturor localnicilor și nu numai.

miclău

Cristian Miclău: „Sărbătorim astfel prin muzică ziua de 1 Mai”

Stimați prieteni ai Băilor Herculane,
Primăria stațiunii are deosebita plăcere de a vă invita de 1 mai în Parcul Central începând cu ora 17:00 la un concert de fanfară, în interpretarea muzicienilor de la Fanfara Reunita Te Deum. Sărbătorim astfel prin muzică ziua de 1 Mai. Ne vom delecta într-o atmosferă deosebită în Parcul Central duminică după amiaza. Vom marca astfel începutul sezonului turistic la Băile Herculane!!! Vă așteptăm cu drag!”
Programul muzical este realizat cu sprijinul Bisericii Baptiste din Băile Herculane.

Primăria orașului Băile Herculane

Ediția a IV-a a Festivalului Vânătorilor și Pescarilor din Caraș Severin va avea loc la începutul lunii mai

Un alt eveniment important de suflet și voie bună va fi organizat pe data de 7 mai 2022. Este vorba de Festivalului Vânătorilor și Pescarilor din Caraș Severin, eveniment organizat de Primăria Băile Herculane, Uniunea Sârbilor din România și Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România.

Primăria orașului Băile Herculane

„Avem deosebita plăcere de a vă invita la cea de a patra ediţie a Festivalului Vânătorilor și Pescarilor din Caraș- Severin care va avea loc în data de 7 mai 2022, începând orele 14:30 în parcarea din zona UGSR din Băile Herculane.
Manifestarea se va organiza în parteneriat cu Uniunea Sârbilor din România, AGVPS din România și în colaborare cu Primăria orașului Băile Herculane.
Vă așteptăm cu multe surprize printre care:
• 50 de ceaune cu preparate vânătorești gata de a fi degustate.
• Expoziție de trofee.
• Muzică, dans și voie bună.

Prezența dumneavoastră ne-ar aduce mare bucurie. Obiectivul urmărit prin această manifestare este acela de a păstra tradițiile vânătorești și pescărești din zona Banatului de munte, din cea a Dunării, dar și din regiunea transfrontalieră România — Serbia.
Importantă este și sensibilizarea și implicarea populației, dar și a organismelor de decizie politică și administrativă în asigurarea unei conviețuiri sănătoase și civilizate, prin ecologizarea mediului în scopul conservării responsabile a biodiversității. Ne dorim atragerea cetățenilor și în mod special a tineretului spre practicarea sportului pentru educație, sănătate și recreere”, au precizat reprezentanții Cenaclului Domogled.

Citește și: Cristian Miclău și Dorin Bălteanu doresc să obțină recunoaștere și certificare pentru Herculane. Ca rută cultural turistică națională în proiectul „Pe urmele împărătesei Elisabeta – Sisi”

La ediția a IV-a a Festivalului Vânătorilor și Pescarilor din Caraș- Severin va concerta formația de muzică populară Doru Țăranu& Iancu Popovici. Invitat special este îndrăgitul solist de muzică populară, Nicu Novac.

Lasă un răspuns