Băile Neptun din Băile Herculane au nevoie de ajutorul nostru!

Băile Neptun din Băile Herculane au nevoie de ajutorul nostru!

Băile Neptun din Băile Herculane au nevoie de ajutorul nostru! Asociația Herculane Proiect face apel la comunitate:

„Nu putem accesa fonduri publice / europene întrucât imobilul se află în litigiu. În cei aproape 7 ani de proiect am solicitat de nenumărate ori sprijinul Statului Român, atât noi, cât și administrația locală. Situl este blocat juridic și într-o stare avansată de degradare. Am făcut cerere de includere a întregului ansamblu arhitectural pe lista indicativă UNESCO. Am adus la Băi experți, ingineri, arhitecți, restauratori și dulgheri pentru a vedea ce putem face și cum putem să intervenim cât mai mult în limita bugetului disponibil.
În ultimele luni am fost în Comisia Națională a Monumentelor Istorice și am solicitat din nou sprijinul Ministerului Culturii, întrucât cu banii pe care i-am strâns intervențiile pe care le putem face sunt minimale, iar acest sit merită deblocarea situație juridice și trecerea într-o etapă de restaurare. Urmează să vă dezvăluim răspunsurile acestora.
Citește și: Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane, a finalizat un nou proiect în stațiune: Teatrul de Vară din Parcul Vicol!
 În ciuda acestor situații, voi sunteți cei care credeți în potențialul stațiunii Băile Herculane și în faptul că Băile Neptun merită și trebuie să fie salvate, de aceea vă mulțumim și vă cerem din nou ajutorul.
Donează și tu pentru Băile Neptun! Am strâns 30.000 euro până acum pentru noua etapă de intervenții de punere în siguranță și consolidare, însă nu este suficient.
Ne puteți susține eforturile astfel:
Trimite SMS la 8845 cu textul HERCULANE și donează 2 euro lunar.
 https://donorbox.org/donation-form-185
 Cumpără unui Bilet virtual la Băi în valoare de 5 euro | 25 lei.
 https://www.paypal.me/asociatialocus
 Cont Asociația LOCUS, CUI 38615380
RO87BTRLRONCRT0421032702
RO64BTRLEURCRT0421032701
 https://herculaneproject.ro/implica-te/
Sponsorizează-ne via contract de sponsorizare: contact@herculaneproject.ro / www.herculaneproject.ro. „

Lasă un răspuns