Premierul Orban dă cu PSD de pământ!

Premierul Orban dă cu PSD de pământ!

Am asistat nu o dată la mostre de ipocrizie din partea PSD, fie că a fost vorba inițiativele legislative legate de pensiile speciale sau de gestionarea perioadei de pandemie, ca să vorbim numai de două din multiplele exemple. Dacă în vârful perioadei de pandemiei, PSD reproșa guvernului Orban că aplică norme dure pentru izolarea cetățenilor în casă, după relaxarea măsurilor, când a apărut din nou rampa ascendentă a infectărilor, același partid falsa din nou, reproșând de data aceasta că cei din guvern nu sunt fermi în a gestiona situația!  „Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD sau de Opoziție”, grăia în mare adevăr gura „păcătosului” Marcel Ciolacu.

O altă gafă majoră a ”trandafirului roșu” nu a venit de la vajnicul Mărgelatu, ci tot din partea mai marelui românaș PSD-ist, care cerea recent amânarea alegerilor pe motiv de „distanțare socială”, cel mai probabil.

Premierul Orban a răspuns însă ferm ipocriziei politicienilor PSD care susţin că alegerile locale ar trebui amânate din nou, reamintindu-le că au luat atributul Guvernului de a mai stabili data alegerilor şi, pentru prima dată ȋn ultimii 30 de ani, doar Parlamentul poate decide când se organizează alegeri.

Nu îmi cereţi mie să schimb data alegerilor. Data e decisă de voi, ȋn Parlament. Voi v-aţi asumat această răspundere, voi aţi votat legea şi aţi luat atributul Guvernului de a mai stabili data alegerilor. Dacă vreţi să schimbaţi data alegerilor, faceţi un proiect de modificare şi asumaţi-vă public că nu vreţi să mai ţineţi alegeri.
Mi-aţi arătat astăzi, ȋncă o dată, că nu aţi înţeles nimic din experienţa ultimilor ani. Nu mai puteţi face aceeaşi politică bazată pe minciuni, manipulare, pe repetiţia sistemică a unor neadevăruri grosolane, în speranţa că românii nu se informează corect şi vor înghiţi pe nemestecate ceea ce vreţi să le serviţi voi”,
a venit replica fermă a premierului Ludovic Orban.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns