Interiorul Casei de Cultură din Anina va fi reabilitat!

Interiorul Casei de Cultură din Anina va fi reabilitat!

La Casa de Cultură din Anina au început reparațiile interioare, realizate din fonduri proprii ale primăriei. Edilul orașului, Gheorghe Românu a depus inițial proiectul la Compania Națională de Investiții încă de acum opt ani și surprizele nu au întârziat să apară una după alta.

„În ceea ce privește Casa de Cultură Orășenească din Anina, am depus un proiect în anul 2012 la Compania Națională de Investiții și după discuțiile cu domnii de acolo am primit numărul 7 ca ordine în catalogul dumnealor și urma să fie scos la licitație pentru constructorul care va reabilita Casa de Cultură. După nici șase luni de zile de la depunerea cererii am aflat cu stupoare faptul că numărul 7 depus de noi a devenit numărul 107, motivul  fiind, cred eu, faptul că am ieșit din alianța USL de atunci, pentru că nu am primit nici o explicație plauzibilă în acest sens.

Proiectul a fost dus mult mai în spate și nici până în zi de astăzi nu am primit nici o explicație, cu toate că l-am refăcut de două ori, atât avizele cât și proiectul în sine, tocmai că făceam parte din opoziție.

Gheorghe Românu – primarul orașului Anina

Pot să vă spun că încet-încet, cu resursele noastre am reabilitat sala de spectacole, iar acum lucrăm la partea de lemnărie, urmând a fi achiziționate și scaunele necesare acestei săli”, a spus Gheorghe Românu, primarul orașului Anina. 

FLORIN ȘTIUBE

    

Lasă un răspuns