GODESCU Alexandru Andrei – Alegeți viitorul în Doclin!

GODESCU Alexandru Andrei – Alegeți viitorul în Doclin!

Un capitol nou pentru Doclin!

Andrei Alexandru Godescu este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Doclin, are 28 de ani și este de opt ani administratorul unei societăți comerciale specializată în comerțul cu piese auto profil explorări forestiere.

„Este tot mai evident că avem nevoie de o schimbare, iar noi venim cu forte proaspete și cu dorința de a face comuna Doclin să ajungă  standarde de decență. Am fost educat de părinți să nu mă uit în curtea vecinului, să mă muncesc cinstit și să nu-mi judec semenii, indiferent de faptele lor, fie ele chiar rele! Acum însă, trebuie să o facem și acest lucru, cu bune și rele.

Modelul meu este domnul primar al comunei Măureni, Brian Filimon, care de tânăr a devenit un exemplu pentru cei din administrația locală, pentru pentru devotamentul și implicarea activă în comuna dumnealui! A făcut în doar patru ani de zile, cât nu au făcut alții în 26 de ani de ”condus” primăria”. Sunt om al locului din Doclin, unde parcă de 26 de ani stăm pe loc ca într-un vis urât! De fapt, deschidem ochii, nu este vis, chiar stăm pe loc, dar mai nou mergem și înapoi, ne pleacă colegii de generație în străinătate, se rupt brusc de glie!  De aceea am decis să candidez, să ascult glasul generației mele, să aduc schimbarea în bine în viața consătenilor. Vreau să devin un primar asemeni lui Brian Filimon!

  În candidatura mea este nevoie de curaj, doar cum îmi permit eu, un tânăr  să candidez împotriva actualilor conducători?! Cum îmi permit așa ceva??? Ei bine, uite că nu mă sperie nimic și o fac pentru cetățenii comunei, pentru aceea schimbare istorică care se impune. Vârsta mă face să fiu plin de energie și cu gândire aferentă secolului XXI, dar și cu experiența pe care o am în mediul administrativ privat de mai bine de opt ani! O fac bine credeți-mă, am început  totul de la zero și așa vreau să fie și în comuna mea, unde trebuie început totul  de la zero, cu transparență maximă și cu spirit de echipă, oameni cu coloană vertebrală, fără corupție sau grup de interese !!!! Să nu uităm că în 30 de ani de la Revoluția din Decembrie, Tirolul nostru nu are canalizare, toată comuna Doclin nu are un Cămin Cultural. A fost timp  mai mult suficient pentru a construi din temelii toate acestea și chiar mai multe altele. Nu s-a făcut nimic! A sosit vremea faptelor și eu cred cu fermitate că împreună vom face treabă bună  și lumea va fi mulțumită pe deplin.

Cea ce m-a făcut să merg înainte este susținerea oamenilor care este surprinzător de mare, cetățenii din comună vor schimbarea, își doresc un nou început pe care l-au ratat alții din păcate pentru noi toți, acum 26 de ani…..Ajunge!!! Este strigătul nostru de disperare, țin să le mulțumesc și promit că nu am să-i dezamăgesc nici măcar o secundă! Împreună vom invinge!

GODESCU Alexandru Andrei – candidat PNL la primăria Doclin

One thought on “GODESCU Alexandru Andrei – Alegeți viitorul în Doclin!

Lasă un răspuns