Organizația Femeilor Liberale din Caraș-Severin participă la Congresul Național OFL!

Organizația Femeilor Liberale din Caraș-Severin participă la Congresul Național OFL!

Organizația Femeilor Liberale din Caraș-Severin, reprezentată de o delegație formată din 36 de doamne și domnișoare, participă astăzi la Congresul OFL ce se desfășoară la Palatul Parlamentului din București. Delegația cărășană este condusă de Mihaela Drăgilă, președintele OFL Caraș-Severin.

Va fi aleasă prin votul congresului noua președintă a OFL și structura de conducere ce va reprezenta OFL în următorul mandat de patru ani. Mihaela Drăgilă este și primarul comunei Lăpușnicu Mare.
Filiala Caraș-Severin susține candidatura senatoarei Nicoleta Pauliuc pentru funcția de Președinte. Mihaela Drăgilă este candidat pentru funcția de Vicepreședinte Național al OFL pentru Administrația Publică. 
Citește și: Organizația Femeilor din Partidul Național Liberal Caraș-Severin s-a întrunit într-o ședință de lucru, sâmbătă 18 martie, la sediul PNL din Reșița
Mesajul prezentat de către președinta OFL Caraș-Severin este unul ferm. Acela de a susține implicarea femeilor în viața politică și în administrația publică centrală, județeană și locală, ca parte a soluției liberale pentru a se urni lucrurile în direcţia bună.

Lasă un răspuns