22 locuri de muncă sunt vacante prin AJOFM Caraș-Severin

22 locuri de muncă sunt vacante prin AJOFM Caraș-Severin

22 locuri de muncă sunt vacante prin AJOFM Caraș-Severin. 22 locuri de muncă sunt vacante în Banatul Montan prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin. Situația celor 22 locuri de muncă vacante este valabilă începând cu data de 31 martie 2023. Locurile de muncă sunt solicitate la Reșița, și Caransebeș. 

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt la Caransebeș. Cela 17 locuri de muncă sunt vacante la Caransebeș în meseria de lăcătuș montator mașini electrice rotative și aparataj electric, controlor calitate, inginer producție, programator producție, economist, operator la roboți industriali, magazioner.
La Reșița sunt vacante doar cinci locuri de muncă.  Sunt căutate meseriile de manipulant marfă, contabil, economist, lucrător comercial și confecționer după comandă.

 

Agenție locala

Meserie

Nr loc

de munca

CARANSEBES

LACATUS MONTATOR MASINI ELECTRICE ROTATIVE SI APARATAJ ELECTRIC

10

CONTROLOR CALITATE

1

INGINER PRODUCTIE

1

PROGRAMATOR PRODUCTIE

1

ECONOMIST

1

OPERATOR LA ROBOTI INDUSTRIALI

2

MAGAZINER

1

TOTAL CARANSEBES

17

RESITA

CONTABIL

1

ECONOMIST

1

MANIPULANT MARFA

1

LUCRATOR COMERCIAL

1

CONFECTIONER DUPA COMANDA

1

TOTAL RESITA

5

TOTAL JUDET

22

Citește și: 64 locuri de muncă sunt vacante prin AJOFM Caraș-Severin

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro. „Persoanele interesate pot accesa secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă”, a precizat Ramaiam Mitrică, purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin.
sursa: AJOFM Caraș-Severin

sursa foto: https://tutit.ro/

Lasă un răspuns