Organizația Femeilor din Partidul Național Liberal Caraș-Severin s-a întrunit într-o ședință de lucru, sâmbătă 18 martie, la sediul PNL din Reșița

Organizația Femeilor din Partidul Național Liberal Caraș-Severin s-a întrunit într-o ședință de lucru, sâmbătă 18 martie, la sediul PNL din Reșița

Organizația Femeilor din Partidul Național Liberal Caraș-Severin s-a întrunit într-o ședință de lucru, sâmbătă 18 martie, la sediul PNL din Reșița.

Președintele OFL Caraș-Severin, profesor Mihaela Drăgilă-primarul localității Lăpușnicu Mare-alături de echipa doamnelor liberale s-au bucurat și de prezența doamnei Sorina Ciurlea președinte OFL Timiș.

Organizația

„Organizațiile de femei din Banat sunt implicate și interesate de viața politică din zonă și din România, preocupate de a pune în practică principiile liberale alături de colegii lor.
De asemenea, abordarea problemelor generate de situația geo-politică internă și internațională reprezintă un punct foarte important pe agenda de lucru a OFL Caraș-Severin, precum și inițiativele de încurajare și susținere a femeilor pentru a participa activ atât în viața politică, cât și în domeniile de activitate pentru care sunt pregătite profesional, ’’ după cum a declarat Mihaela Drăgilă.

Organizația

Citește și: La inițiativa Vicepreședintelui Ovidiu Rădoi, Consiliul Județean își onorează eroii: Cornelia Fetea este cetățean de onoare al județului!
Doamnele liberale au planificat și au votat punctual fiecare măsură pe care o vor pune în practică în perioada imediat următoare.
OFL Caraș-Severin se bucură de aprecierea colegilor din PNL Caraș-Severin și a președintelui Ion Marcel Vela.

Lasă un răspuns