Marcel Vela: „Sunt sigur că Romeo Dunca va face un județ mai bun, mai frumos, mai prosper”

Marcel Vela, ministrul afacerilor interne, a reiterat recent faptul că județul Caraș-Severin a intrat pe mâini bune odată cu alegerea lui Romeo Dunca în funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și că are încredere totală în faptul că administrația publică județeană recent aleasă și validată va face numai lucruri bune.

Mai mult, solicitat de Gazeta de Caraș-Severin să comenteze obiectivele majore țintă stabilite de administrația publică județeană, Marcel Vela în calitate de președinte al filialei județene PNL Caraș-Severin a precizat ferm: „Nu comentez, nu sugerez, nu dau sfaturi, nici nu analizez ceea ce-și propune sau ceea ce face dl. Dunca. Domnia sa este președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și am încredere totală în domnia sa că va face ceea ce trebuie. Sunt sigur că Romeo Dunca va face un județ mai bun, mai frumos, mai prosper și am convingerea că vor veni acasă cărășenii plecați peste hotare în ultimii 8 ani de când conduce PSD-ul. Mulți dintre ei vor reveni acasă în următorii patru ani pentru că vor avea oportunități, locuri de muncă, investiții și tot ceea ce înseamnă dezvoltare. Așadar, sunt convins că Romeo Dunca ca și președinte, consilierii județeni liberali, Partidul Național Liberal, eu, colegii primari, toți cei care punem umărul în această perioadă la actul administrativ, fie că este guvernamental, județean sau local, cu toții dorim un lucru extrem de important: «Să facem o lume mai bună»”.

„Actuala conducere va fi alături de tot potențialul județului Caraș-Severin care poate crea oportunități și premise de dezvoltare indiferent de  domeniu, fie că vorbim economic, turistic, aviatic, balnear, infrastructură, agricultură, industrie, locuri de muncă sau servicii. Nu o să comentez niciodată deciziile președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca din două motive. Primul este că am încredere în el și al doilea motiv este că fiind președinte al Consiliului Județean este singurul responsabil de managementul județului Caraș-Severin din punct de vedere al atribuțiilor pe care domnia sa le are ca și președinte al Consililiului Județean”, a mai spus Marcel Vela, ministrul de interne al guvernului Orban.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns