Marcel Vela: „Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!”

Marcel Vela: „Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!”

La Consiliul Judeţean, Partidul Naţional Liberal a obţinut din cele 117.713 voturi valabil exprimate, un număr de 52.865 de voturi, adică un procent de 44,91 la sută, iar şeful liberalilor cărăşeni consideră acest rezultat drept o revanşă pentru 2016!

🔸Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, le-a mulţumit celor prezenţi la vot şi celor care au votat PNL: „Mulţumesc cetăţenilor din Caraş-Severin care ne-au votat şi le spun că nu-i vom dezamăgi. Ieri s-a încheiat procesul electoral după o campanie grea, complicată și unică din cauza condițiilor speciale în care s-a desfășurat.

Felicit pe toti candidații, fie că au pierdut sau au câștigat, indiferent de culoarea lor politică.

Ca președinte de filială, sunt fericit pentru că vom face majoritatea în CJ si vom arăta că #Se poate și în Banatul de Munte!

Le mulțumesc pentru implicare și dăruire colegilor care nu au câștigat și nu au fost și ei eroii și sărbătoriții zilei de ieri.
Le spun că pentru mine sunt și vor rămâne și ei eroi, pentru că viața este o luptă.
Au pierdut o bătălie dar nu au pierdut războiul!

Le mulțumesc cetățenilor care au fost prezenți ieri la urne, au respectat condițiile sanitare și au votat PNL. Îi asigur că vom schimba în bine Lumea, iar pe cei care au avut alte opțiuni electorale le promit că nu-i vom dezamăgi!

votare Resita

Felicit noul Președinte al județului Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe toți camarazii care au fost aleși primari, consilierii locali și județeni, urându-le tuturor mult succes în această nouă provocare!

Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!

# SUNTEMECHIPAPNL

Senator,
Ion Marcel Vela

Președinte al
Filialei PNL Caraș-Severin

Lasă un răspuns