Andra Pleșa: „Caransebeșul trebuie să meargă înainte!”

Andra Pleșa: „Caransebeșul trebuie să meargă înainte!”

Andra Pleșa a fost candidatul PNL la funcția de primar la municipiului Caransebeș și chiar dacă nu a reușit să devină edilul frumoasei așezări de pe malurile Timișului și Sebeșului, rămâne omul care a primit cu demnitate rezultatul alegerilor din 27 septembrie. Indiferent de rezultatul obișnuit, Andra Pleșa merită felicitări pentru modul elitist în care și-a organizat campania electorală  și pentru curajul de a pleca la o „luptă dură”, chiar dacă avea printre altele și atuul tinereții. Pentru că …..nu-i așa?!… viața are și bucurii și necazuri. Dacă treci peste ele cu zâmbetul pe buze, atunci ești cu adevărat un …învingător! Și din acest punct de vedere, Andra Pleșa este un învingător! 

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida! Alegerile de ieri (nr. de duminică), sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.

Caransebeșul are nevoie de fapte și sper ca alegerea pe care au făcut-o ieri caransebeșenii, să fie cea corectă pentru următorii 4 ani.

Le mulţumesc tuturor celor care au votat! Le mulţumesc celor care mi-au acordat încrederea și care și-au pus speranţele în echipa #PNL. De asemenea, le mulţumesc tuturor celor care ne-au ascultat și ne-au fost alături în această perioadă.

Caransebeșul trebuie să meargă înainte și de aceea, vom rămâne o echipă dedicată proiectelor și dezvoltării orașului. Avem nevoie de fapte și îmi doresc sincer, ca pentru binele nostru, al tuturor, alegerea de ieri a cetățenilor, să fie cea care să aducă dezvoltarea în oraș.

Îi felicit pe colegii mei liberali din Caransebeș, care prin munca lor au reușit să reconfirme că în ceea ce privește votul politic, PNL este primul partid în preferințele cetățenilor pentru consiliul local și pentru consiliul județean. Acest rezultat este meritul lor! Ne bucurăm alături de colegii din județ pentru victoria lui Romeo Dunca și suntem convinși că va arăta că se poate și în Caraș-Severin.

Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate.

Rămân aceeași fiică a Caransebeșului”,  a pus Andra Pleșa pe pagina ei de socializare!

 

Lasă un răspuns