Marcel Vela: „Dumnezeu să binecuvânteze România!”

Marcel Vela: „Dumnezeu să binecuvânteze România!”

Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, este totodată și cărășeanul nostru în guvernul Ludovic Orban în calitate de ministru al afacerilor interne. Iar cum omul sfințește locul, Ministerul de Interne a fost și este manageriat în prezent  cu tact, eleganță și mai ales eficiență, în ciuda situației generate de pandemie. Liderul PNL Caraș-Severin a demonstrat prin forța exemplului personal ceea ce înseamnă cu adevărat conceptul de echipă eficientă și a transmis mereu românilor încurajări pentru a avea forța să depășească cu toții momentele grele  prin care trece România în prezent.

 Marcel Vela și-a condus și ieri, ca un adevărat lider, colegii, camarazii, prietenii din PNL Caraș-Severin către un alt pas important pentru viitorul județului Caraș-Severin. Filiala PNL Caraș-Severin și-a depus la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 11 candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 și ca de obicei, Marcel Vela a transmis un mesaj emoționat cărășenilor.

„Se vorbește foarte mult în aceste zile despre unitate, echipă, despre cum să ne protejăm unii pe ceilalți și, mai presus de toate, despre cum să ne păstrăm sănătoși.

Astăzi trăim un paradox, discutăm foarte mult despre UNITATE, dar acum această noțiune capătă un sens mult mai puternic și întregește și mai mult ideea de echipă.

Eu mi-am dorit întotdeauna să formez echipe, să aduc oamenii alături, să fiu aproape de ideile fiecăruia, pentru ca împreună să putem construi o lume mai bună.

Niciodată nu mi-a fost teamă de schimbare, iar astăzi, mai mult ca oricând, vorbim despre adaptare la vremuri pe care niciun scenariu nu le-ar fi prezis.

Dragi prieteni,

Vreau doar să știți că astăzi, 21 octombrie, Filiala PNL Caraș-Severin a depus la Biroul Electoral al Circumscripției nr.11 candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Nu este doar un moment pe care l-am bifat și de la care am plecat cu câteva fotografii.

Este dorința mea de a face echipă cu dumneavoastră, dar mai ales de a fi echipă pentru dumneavoastră, pentru următorii patru ani în Caraș-Severin, în Banatul de munte și în România.

Să ne păstrăm sănătatea, energia și puterea de a fi alături unii de ceilalți, mai ales în aceste momente atât de încercate pentru lumea întreagă.

Dumnezeu să binecuvânteze România!” – Ioan Marcel Vela – președintele PNL Caraș-Severin.

Lasă un răspuns