Magda Lungu – Un lider pentru viitorul orașului Oțelu Roșu

Magda Lungu –  Un lider pentru viitorul orașului Oțelu Roșu

Magda Lungu este candidatul Partidului Național Liberal la primăria orașului Oțelu Roșu și este un om politic foarte implicat în viața socială a  orașului.  Are o experiență în administrația publică, lucru dobândit în perioada cât a fost consilier local și viceprimar al orașului Oțelu-Roșu. În prezent Magda Lungu candidează pe postul de primar al orașului Oțelu Roșu, venind din postura de consilier cabinet la viceprim-ministru Raluca Turcan. O experiență administrativă bogată, acumulată în timp este atuul  Magdei Lungu în gestionarea administrativă a orașului Oțelu Roșu.

Magda Lungu

Magda Lungu și-a depus ieri candidatura la Biroul Electoral al orașului Oțelu Roșu și a fost susținută de ministrul Marcel Vela – președintele PNL Caraș-Severin, Romeo Dunca – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Dorel Cîrdei – primarul comunei Zăvoi și de mulți alți colegi de partid.

„Mi-am depus #oficial candidatura pentru funcția de primar al comunității din Oțelu Roșu!

A venit timpul pentru o nouă viziune, o comunitate mai #puternică, pentru un oraș care să nu mai stea în umbra trecutului modest!

Din această zi activăm la putere maximă reactoarele pentru a ne pune abilitățile în slujba cetățenilor! Nu este o decizie ușoară, dar îmi găsesc puterea în #echipa care mă susține și în oamenii alături de care am crescut.

Vă mulțumim celor care aveți #încredere în echipa noastră, celor care aveți încredere în mine în funcția de primar al orașului Oțelu Roșu, celor care vor un oraș dezvoltat, o atracție pentru investitori, un cămin pentru familii și o rampă de lansare pentru #viitorul tinerilor noștri!

#Împreună cu dumneavoastră, pentru orașul nostru, pentru evoluția și #dezvoltarea lui, în deplină transparență și interacțiune cu cetățenii.

Doar alături de voi putem ridica Oțelu Roșu la nivel #european!

#ÎmpreunăFacemOțeluPuternic

Magda Lungu – candidat PNL la primăria orașului Oțelu Roșu.

 

Lasă un răspuns