31 de drumuri județene și locale vor fi reabilitate!

31 de drumuri județene și locale vor fi reabilitate!

Guvernul Orban, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, continuă programele de investiții care au obiectiv lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor de interes local și județean.

Ministrul Ion Ștefan a semnat ieri Ordinul MLPDA pentru aprobarea listei-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”, din Programul național de construcții de interes public sau social.

Este vorba despre proiecte de reabilitare drumuri din localități din întreaga țară, obiective pe care MLPDA, prin CNI, se angajează să le implementeze. De altfel, guvernarea condusă de Ludovic Orban s-a angajat ferm să modernizeze 20.000 km de drumuri locale și 7.000 km de drumuri județene, în următorii 5 ani!

În județul Caraș Severin avem pe listă 31 de obiective de drumuri din mediul rural și urban, care necesită intervenții în vederea modernizării și pe care guvernarea liberal le va rezolva în următorii 5 ani!” ne-a informat, Andrei Ungur, subsecretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Printre beneficiarele proiectului se află unitătile administrativ teritoriale Reșița, Oțelu Roșu, Ezeriș, Glimboca, Lăpușnicel, Măureni, Ocna de Fier, Pojejena, Răcășdia, Sasca Montană, Socol, Tirol, Zăvoi, Zorlențu Mare, majoritatea dintre ele cu mai multe solicitări de finanțare.

DIANA APETREI

2 thoughts on “31 de drumuri județene și locale vor fi reabilitate!

  1. …Mis sătul de mine.. dară mite de.. minciuni de la consiliul județean Caraș Severin. exp…Drumul DJ 608 Plugova – Cornereva- Tergova figurează.. ÎNCHIS DEFINITIV(în acte) din 14aprilie 2014..Piticul (administrativ,)președinte al consiliului județean Silviu Hurduzeu ,am impresia că în campania asta electorală are grave probleme de la.. ciolan cu fasole..Așa că drumuri….. județene ……@ fâs.ro…Sau pe grai bănățan..Cu muma mea Măria drumuri cu hoții așcia
    .la puceăre..

Lasă un răspuns