Lupac va termina campionatul pe podiumul play-outului!

Lupac va termina campionatul pe podiumul play-outului!

Lupac va termina campionatul pe podiumul play-outului! A învins acasă echipa de pe locul doi.

Elevii lui Mircea Manu au demonstrat că au depășit pasa proastă din ultimele etape și au obținut o victorie muncită și meritată în fața echipei pregătite de Mario Găman.
AFC Voința LupacCS Gilortul Târgu Cărbunești 2-1 (2-1)
Au marcat: Avramovici (23), Jinga (41), respectiv Pârcălabu (20).
Arbitri: Roxana Timiș (Sibiu) – Cristian Gozman (Oradea), Stelian Belenesi (Oradea).

Lupac va termina campionatul pe podiumul play-outului!

Observator de arbitri: Claudiu Cîrstea (Râmnicu-Vâlcea). Delegat de joc: Dorin Nicșa (Timișoara).
AFC Voința Lupac (antrenor Mircea Manu):Pasule – Canea, Săndescu (cpt), Giurică, Stoia – Burcea, Jinga, Ivașcu, Dalea – Cristodulo (33, Balint), Avramovici. Pe bancă: Banac, Vădrariu, Marius Musteța, Tudor.
Cartonașe galbene: Jinga 2, Burcea, Dalea, Burcea. Cartonaș roșu: Jinga ( 90).
Gilortul (antrenor Mario Găman): Iuțalîm – Lazăr, Gheorghe, Dănescu, Popescu (46, Pătrășcoiu) – Avrămescu (cpt, 64, Marina), Dănăricu, Habet – Săulescu (76, Marica), Gîlcescu (64, Roncea), Pîrcălabu (76, Șchiopu). Cartonașe galbene: Habet, Pătrășcoiu.
Elevii lui Mircea Manu au demonstrat că au depășit pasa proastă din ultimele etape și au obținut o victorie muncită și meritată în fața echipei pregătite de Mario Găman. Oaspeții chiar au deschis scorul după 20 minute de joc, dar Avramovici a restabilit egalitatea aproape instant.
Oaspeții au început curajos partida, au avut o dublă ocazie bară prin Săulescu (14) și transversală la Dănăricu. Avramovici (15) a salvat un gol ca și făcut, respingând în extremis ca un veritabil portar șutul lui Dănăricu. Acesta avea să se revanșeze cu un assist la golul lui Pîrcălabu, cu o pasă în adâncime pentru autorul golului care a trimis mai apoi un lob pentru Păsule ieșit în întâmpinare.

Alexandru Avramovici a executat perfect o lovitură liberă de la 24 metri, mingea a bătut iarba în fața lui Iuțalîm și croații au egalat. A urmat ocazia lui Emanuel Jinga, dar Iuțalîm s-a opus golului. Faza s-a reluat la xerox pe final de repriză și de data aceasta Jinga a înscris profitând de eroarea portarului gorjan.
Citește și: Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești
În mitanul secund a fost un joc de uzură cu ocazii alternând la ambele porții, dar nici una dintre echipe nu a mai înscris.

Mircea Manu: „Am reușit să trecem de aceea perioadă neagră pe care am avut-o în săptămâna Paștelui. După niște furtuni, am avut cel mai frumos soare. Am încheiat meciurile de acasă așa cum am început în campania mea, cu o victorie 2-1 cu Gilortul. Am început meciul un pic fără inspirație. Ei au avut niște ocazii și chiar au deschis scorul cu o acțiune frumos lucrată și lob peste portarul nostru.

Noi am revenit imediat după trei minute. Am egalat prin Avramovici și am intrat și cu 2-1 la pauză. Am avut o discuție și cu băieții. Am intrat bine în meci, am avut 2-3 ocazii, prin Giurică, dar per total s-a terminat 2-1 pentru noi. Urmează meciul de la Turceni, sper cu o nouă victorie. Păcat că nu ne-am atins obiectivul, acela de a câștiga playoutul, dar per total băieții și-au văzut de treabă.”

foto: Miruna Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns