La Băile Herculane educația este cea mai importantă !

La Băile Herculane educația este cea mai importantă !

La Băile Herculane educația este cea mai importantă! Astăzi copiii de la clasele I-IV din cadrul Liceului „Hercules” Băile Herculane au avut o mare surpriză. Au primit vizita unora dintre eroii pe care cei mici îi îndrăgesc cel mai mult.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Rutiere a Județului Caraș-Severin și al Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Băile Herculane i-au vizitat pe copii în cadrul unei lecții deschise de educație rutieră.
Micuții au absorbit ca un burete toate informațiile pe care le-au primit de la domnii polițiști. Dar le-au și au arătat că ei înșiși știu cum să se comporte în preajma șoselei.
Citește și: Primul muzeu digital dedicat unei stațiuni turistice din România se deschide la Băile Herculane!
Cel mai important este însă că cei mici, împreună cu doamnele învățătoare, s-au bucurat nespus și au participat cu drag la această lecție inedită care îi va face cu siguranță mai responsabili în apropierea șoselei.
Copiii învață mult prin imitarea adulților, așadar este responsabilitatea noastră, a celor mari pe care copiii îi imită în comportament să evităm condusul agresiv, viteza, trecutul străzii prin locuri nepermise și toate celelalte reguli de circulație.
ÎN FINAL COPIII VOR IMITA CE VĂD LA NOI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *