La Anina au început lucrările de modernizare ale iluminatului public… Peste 1260 de lămpi de iluminat LED vor face nopțile mai frumoase în orașul Banatului Montan

La Anina au început lucrările de modernizare ale iluminatului public… Peste 1260 de lămpi de iluminat LED vor face nopțile mai frumoase în orașul Banatului Montan

La Anina au început lucrările de modernizare ale iluminatului public… Peste 1260 de lămpi de iluminat LED vor face nopțile mai frumoase în orașul Banatului Montan.

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public din Anina, prin proiectul „ MODERNIZARE ILUMINAT PUBLIC STRADAL IN ORAȘUL ANINA”.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Daniel Danu ne-a vorbit despre stadiul proiectului modernizării iluminatului public stradal: „Proiectul este finanțat prin fonduri nerambursabile. Face parte din Programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu. În conformitate cu contractul de lucrări încheiat cu societatea URBIOLED SRL a început montarea celor 1260 lămpi de iluminat LED, în locul celor existente. Valoarea proiectului este de 1.483.695 lei.

La Anina

Citește și: La Anina se lucrează la modernizarea iluminatului public
Scopul proiectului este reducerea consumului de energie anual cu aproximativ 76 %, prin utilizarea de lămpi inteligente programabile în funcție de timp și locație, cu un sistem de telegestiune pe puncte noi de aprindere cu diming. Pentru noi e un pas mare înainte faptul că o să avem o cheltuială mult mai mică. Și ceea ce este mai important. Odată cu implementarea acestui proiect se vor elimina întreruperile de curent care ne-au dat până acum tuturor atâtea bătăi de cap. Specialiştii în domeniu ne-au precizat și faptul că aceste noi corpurile de iluminat vor funcţiona în sistem inteligent. Își  vor schimba intensitatea în funcţie de lumină“.

foto: Primaria Anina

Lasă un răspuns