Jandarmi lăsați la vatră

Jandarmi lăsați la vatră

Într-un cadru festiv, încărcat de emoție, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a desfășurat ceremonialul militar de trecere în rezervă a trei cadre militare: plutonier adjutant șef Mitică Gogîltan, plutonier adjutant șef Marcel Gherga și plutonier major Marius-Valentin Blistyar.

Cei trei subofițeri și-au desfășurat activitatea în structurile de ordine și siguranță publică mai bine de 25 de ani.

„Vreme de peste 25 de ani, ținuta militară ne-a înveșmântat trupul și sufletul. Acum, a venit vremea să ne despărțim de ea.  Ochii ne sunt martori tăcuți ai întâmplărilor și trăirilor lăuntrice, ei nu mint și cred că astăzi, într-o zi specială, trădează un amalgam de sentimente, bucurie și tristețe deopotrivă. Pensionarea este un moment plin de emoție. Acum, gândurile noastre sunt ca o pietricică care se rostogolește pe o pantă și in calea ei adună lucruri frumoase, urări de sănătate, liniște, bucurii și împliniri nenumărate…”

“Acesta este un fragment din discursul prezentat astăzi în fața formației de către cei trei colegi care, începând de astăzi, au fost trecuți în rezervă cu drept la pensie” ne-a precizat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Caraș-Severin.

Cu această ocazie întregul colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin le urează multă sănătate, pensie cât mai lungă, liniște și fericire alături de cei dragi!

Lasă un răspuns