Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin are un nou șef!

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin are un nou șef!

Comisarul-şef de poliţie, Ciprian-Ioan Terciu a fost împuternicit pe o perioadă determinată în funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, funcție care a fost deținută până astăzi, de  comisarul-şef de poliţie Cristian Sorin Goian.

Comisar -șef  Ciprian Terciu

Acesta a dorit în mod ferm să revină la Serviciul de combatere a criminalității organizate, unde a are o experiență de  peste 15 ani.

Având în vedere solicitarea expresă a domnului comisar-șef de poliție Goian Cristian Sorin, printr-un raport înaintat conducerii M.A.I., la data de 5 octombrie a.c., a încetat împuternicirea ofițerului pe funcția de inspector șef al I.P.J. Caraș-Severin.

Ofițerul și-a manifestat dorința de a reveni în cadrul S.C.C.O. Caraș-Severin, din considerente ce țin de activitatea acestei structuri, având în vedere și solicitările partenerilor instituționali ai acesteia.

La conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost împuternicit, pentru o perioadă de 3 luni, domnul comisar-șef de poliție Terciu Ciprian-Ioan”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, inspector principal Alina Boeru.

 

foto: IPJ Caras-Severin – inspector principal Alina Boeru – purtător de cuvânt.

Lasă un răspuns