#În Caraș-Severin se poate! Cu tineri, la Cărbunari și Doclin! Și nu numai!

#În Caraș-Severin se poate! Cu tineri, la Cărbunari și Doclin! Și nu numai!

Județul  Caraș-Severin este unul binecuvântat de bunul Dumnezeu care i-a dăruit tot ce-și poate dori un om. Divinitatea ne-a dat și munte și fluviu și dealuri și locuri minunate, adevărate paradisuri naturale. Bănățenii au primit ca har divin renumita bunătate și ospitalitate de care se bucură orice turist care ne vizitează locurile.  Într-un singur loc, bunul Dumnezeu „a încurcat” poate ceva lucrurile, atunci când în locurile minunate ale județului a ”validat” să-și trimită „aleșii” în funcții administrative publice, oameni care l-au dezamăgit nu numai pe EL și mai ales pe oamenii locului. Poate greșesc eu, și bunul Dumnezeu a încercat doar oamenii, dar în vorba populară a omului simplu și modest bănățean, așa se spune: „A ajuns primar, pentru că așa a vrut Dumnezeu”. Divinitatea însă doar a făcut începutul, pentru Dumnezeu ne-a dat tot, dar nu ne-a pus și în traistă, în urma de vot în cazul nostru.

 Oameni buni, cum mai puteți să le mai acordați încrederea unor edili, care nu au demonstrat absolut în câteva mandate și să vă mai  puneți destinul, ca un cec în alb în mâna unor oameni care s-au „ramolit” din toate punctele de vedere??? Și „ramolit” este un termen academic, credeți-mă, în cazul lor!

Tocmai de aceea, bunul Dumnezeu a luminat calea și gândul cel bun a doi tineri bănățeni care cu siguranță vor aduce schimbarea în viața comunităților în care au crescut.  Tineri care au dovedit  până acum că sunt oameni ai echipelor de proiect, al lucrului bine făcut!

Primul exemplu vine de la Cărbunari, acolo unde Andreea Ignat este soluția ideală pentru viitorul comunei.  O fată energică, altruistă și care-și dorește să miște societatea, la ea în comună, una care a bătut pasul pe loc de atâția ani!

„Am primit, prin votul de încredere al colegilor din Biroul Judeţean al Filialei PNL Caraș Severin, oportunitatea de a candida pentru onoranta funcție de PRIMAR al comunei Cărbunari.

Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur de faptul că voi face tot ce îmi stă în putință ca pe 27 septembrie să spunem „și la Cărbunari #se poate”!.

Am crescut în Cărbunari și este singurul loc pe care îl consider acasă, de aceea îmi doresc și voi contribui la dezvoltarea și schimbarea sa.

Avem nevoie de o schimbare majoră și de oameni cărora chiar le pasă și de comunitate.

ȘI LA CĂRBUNARI #SE POATE”,  a scris Andreea pe pagina ei de socializare.

Al doilea exemplu este Andrei Alexandru Godescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Doclin, localitatea care nu are multe lucruri firești pentru anul 2020 și vorbim aici de canalizări la Tirol, de lipsa unui cămin cultural la ora actuală. Andrei are și un exemplu de urmat în  administrația locală, pe Brian Filimon, primarul comunei Măureni, cel care a făcut minuni în comunitatea lui și asta într-un timp foarte scurt. Cu un așa model  în administrație, Andrei trebuie  să ales în fruntea comunei Doclin.

Mult succes și bunul Dumnezeu să vă lumineze calea, Andreea  și Andrei!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns