Haideți să o găsim! O minoră de 12 ani din Reșița este de negăsit…

Haideți să o găsim! O minoră de 12 ani din Reșița este de negăsit…
Haideți să o găsim! O minoră de 12 ani din Reșița este de negăsit…. AȚI VĂZUT-O? Haideți să ajutăm cu toții să GĂSIREA EI! VĂ RUGĂM SĂ ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 12 ani. Aceasta a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu a mai revenit.

Astăzi, la ora 11.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către tatăl minorei. Acesta a anunțat autoritățile că în această dimineață, între orele 03.00-06.00, CARDOȘ FLORINA-SORINA a plecat de la domiciliul din Reșița. Fata a fost văzută ultima dată în jurul orei 08.00, în zona Calea Caransebeșului.

Haideți

Semnalmente: 1.58 m înălțime, greutate 50 kg, ochi căprui, păr șaten, lung.
La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare roșie cu dungi albe.

Citește și: O minoră este dată dispărută! AȚI VĂZUT-O? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Imediat după sesizare au fost constituite echipe de polițiști, care au demarat căutările și verificările în vederea depistării cât mai repede a minorei.

„Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a precizat subcomisar Alina-Elena Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *