Flavius Stoican: „Nu avem drept de promovare, dar se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița!”

Flavius Stoican: „Nu avem drept de promovare, dar se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița!”

Flavius Stoican: „ Nu avem drept de promovare, dar se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița!”

La conferința de presă a partidei CSM Reșița -CSA Steaua, scor 3-1, antrenorul Flavius Stoican a dedicat victoria echipei rosonerilor „tuturor celor care iubesc CSM Reșița!
„A fost o victorie importantă pentru noi. Vreau să o dedicăm oamenilor care iubesc acest club și care au fost la meci. Orașul Reșița avea nevoie de o astfel de bucurie. În ceea ce privește jocul, cred că am fost echipa care a controlat ostilitățile și care a câștigat mai multe dueluri. S-a văzut că ne-am dorit să marcăm goluri. Am avut și neșansă. La o lovitură liberă să primim gol, contrar cursului jocului. Mă deranjează acest lucru, pentru că este a nu știu câta situație de acest gen.

Nu-mi place să persistăm la același gen de greșeli. Este evident că și adversarii lucrează la faze fixe la antrenamente. Noi trebuie să ne concentrăm cât mai bine pentru a ieși cu bine din acest gen de situații. La faza golului primit, mingea a traversat cu mare ușurință careul nostru. A fost apoi o deviere cu călcâiul înainte de a intra în poartă. Trebuie să urmărim la acest gen de faze și ceea ce face adversarul. 

Ceea ce m-a bucurat a fost faptul că după pauză am ieșit la fel de determinați de la vestiar și ne-am desprins pe tabela de marcaj. Consider că a fost o victorie meritată și am obținut trei puncte importante. Mă bucură foarte mult faptul că și la 3-1 am jucat ofensiv. Vreau să le imprim și jucătorilor acest principiu de a nu se mulțumi cu puțin. Dacă simțim că dominăm un adversar, noi trebuie să credem până la capăt să ne facem jocul nostru și să marcăm. 
Citește și: Ruga bănățeană din Valea Domanului… Ole, Ola, am bătut-o pe Steaua!
Da, sunt trei puncte importante. La fel cum am spus înainte de această partidă, nu facem sărbătoare după această victorie. Suntem bucuroși, trebuie să rămânem concentrați, deoarece se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița.
Jucătorii au fost principalii artizani, dar fără sprijinul celor din staff era foate greu. Este pentru prima dată când ridic vorbele acestea pentru Ștefan Bărboianu, Adrian Popa, Ovidiu Popescu și Cristian Zimmermann.
Trebuie să rămânem concentrați, focusați pe aceleași principii. Suntem pe un drum bun, dar mai sunt destule etape.
Luni, Isac va face un RMN. Rimovecz mi-a transmis că poate juca atâta timp cât îi cer. A avut o dorință mare de a juca. El venea după o accidentare gravă și am decis să-l las tot meciul. A fost impecabil și echilibrat.
Mai sunt trei meciuri importante și vrem să ne vedem nivelul. Ne dorim să ne consolidăm poziția în clasament, pentru ca pe viitor să vedem dacă putem să facem lucruri mai frumoase. Mulți oameni de sport nu ne vedeau pe noi în primele șase echipa înainte de campionat. Nu avem drept de promovare, dar asta nu ne împiedică să vedem la ce nivel suntem!

Lasă un răspuns