Daniel Oprița, afectat după eșecul de la Reșița: „Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile…”

Daniel Oprița, afectat după eșecul de la Reșița: „Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile…”

Daniel Oprița, afectat după eșecul de la Reșița: „Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile…”

Daniel Oprița a fost susținut la partidă chiar de membrii familiei prezenți la tribuna I. Jocul slab al echipei militare l-a dezamăgit însă pe ex-antrenorul Reșiței. Oprița consideră că au existat și trei decizii discutabile în favoarea Reșiței, una a penaltiului la Matei, întoarcerea deciziei la primirea primului gol, precum și invocarea unui cartonaș roșu în debut de joc după un fault asupra lui Deian Beța.  Chiar și așa, Oprița a avut putea să recunoască că Reșița i-a fost superioară la toate capitolele și în primul rând la capitolul dăruire… 

Daniel Oprița: „Reșița este casa mea. Aici am prieteni. Și la echipă, pe Cristian Bobar care și-a făcut bine temele la meciul de astăzi. A fost totul bine pentru ei. Bravo lor, sincer! Toată lumea își dă sufletul cu Steaua, numai ai mei nu știu lucrul acesta. Ei cred că dacă vine Steaua, echipele adverse nu mai pot de frică, nu mai joacă. Le-am spus că este din contră, adversarii ies mai motivați. Cum a fost și astăzi. Nu s-a văzut deloc dorință… Nu stiu ce șanse mai sunt la play-off… nu știu ce o fi… o să vedem…

Este o victorie meritată a Reșiței, chiar dacă am de contestat câteva faze.. Este greu la scorul acesta și la ce am jucat să mai zic și de arbitraj. Vorbim așa amical… Nu avem nicio scuză la cum ne-am prezentat astăzi. Mă refer la ceea ce a fost în prima repriză. Am avut penalti la Matei David (nr. minutul 37 la scorul de 1-1) și faza primului gol..
Citește și: Flavius Stoican: „Nu avem drept de promovare, dar se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița!”
Lași avantaj, faza curge… se atinsese mingea de nu știu câte ori și ajunge în zona careului nostru. La ce mai întorci faza după atâta timp. I-am spus și lui Cristi (nr. Bobar)… Știu că este mai puternic.. Penalti care a fost … La Beța a fost atac la gleznă, aproape de roșu, nu se dă nici galben… Poate să fie și secunda 30 a meciului… dai cartonaș…
Astea sunt fazele de care mă leg în prima repriză… Este 1-1, avem penalti, este altceva… Nici noi nu am fost .. jalnic, groaznic, rușinos… Să ieși la pauză și să iei două goluri în șapte minute… Jucătorii mei nu sunt Steaua. Steaua a fost în tribună. Echipa care a venit pentru acest meci la Reșița nu o pot numi Steaua. A fost o rușine. Doi sau trei jucători aș putea să-i evidențiez, în rest noi nu suntem Steaua.

Ceea ce facem noi în acest sezon este o rușine. Dacă nu au rușine pentru acești oameni care au venit atâția kilometri să-i susțină, înseamnă că n-au caracter. Acești jucători și-au bătut joc de club, de emblemă și de suporteri. Reșița ne-a bătut la toate capitolele, dar în primul rând la dăruire. Se vedea pe fața băieților de la Reșița faptul că-și doresc victoria.

Daniel Oprița

Fotbaliștii noștri au fost la plimbare la Reșița, au venit în excursie. Nu vreau să-i menajez deloc. Toți au numai pretenții de fotbaliști. Este vina mea în primul rând, deoarece eu i-am adus. Încerc să mă zbat pentru ei, să le rezolv toate problemele și ei m-au tratat astfel, mai ales aici, la Reșița, unde este practic casa mea. M-au făcut de râs. Poate lor nu le este rușine, dar mie îmi este. Efectiv și-au bătut joc de mine, toți și-au bătut joc de mine. Îmi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor.

Daniel Oprița visa la un rezultat bun cu CSM Reșița

Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile, dar nu știu dacă mai pot să lucrez eu cu ei la ceea ce au făcut la acest meci. Ei sunt tot timpul supărați, nu le convine nimic și nu vor să joace pentru clubul acesta.

Daniel Oprița, afectat după eșecul de la Reșița: „Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile…” Detalii în articol:https://www.gazetadecarasseverin.ro/daniel-oprita-afectat-dupa-esecul-de-la-resita-eu-as-pleca-dar-as-vrea-sa-stau-sa-i-chinui-eu-pe-jucatori-nu-ei-pe-mine-le-am-oferit-toate-conditiile/
Jucătorii Stelei chemați la raport de ultrași

Nu știu ce vor, au fost fără caracter. La un moment dat nu știam pe cine să schimb. Parcă au fost vorbiți între ei. Am mai pierdut meciuri, dar nu așa. Am pierdut meciul acesta fără luptă și nu vreau ca jucătorii să se ascundă după arbitraj. Și dacă primeam penalty tot luam bătaie de la Reșița!”, a spus Daniel Oprița.

Lasă un răspuns