Filologie Bilingv Engleză, clasa IX- a și anul acesta la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița

Filologie Bilingv Engleză, clasa IX- a și anul acesta la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița

Filologie Bilingv Engleză, clasa IX- a și anul acesta la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița

Iubitorii de limba engleză dintre absolvenții de clasa a VIII- a se pot înscrie la Filologie Bilingv Engleză la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița, unica clasă de acest fel din tot județul Caraș Severin.
Directorul Marius Cornici ne- a declarat: „În oferta de școlarizare pentru clasa a 9 – a liceu dintre cele trei clasă propuse în proiectul de școlarizare la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița se numără și clasa de Filologie Bilingv Engleză. După o pauză de mulți ani în care acestă clasă nu a mai fost introdusa în oferta școlii, anul trecut școlar am reintrodus- o și s- a dovedit un real succes în acest an , deoarece a fost la mare căutare, lucru care speram să recidiveze și anul acesta. Ca orice lucru bun care a mers bine și s-a bucurat de aprecierea părinților și elevilor iată că și pentru anul școlar viitor, propunem continuitate pe această specializare și speram că mulți elevi, iubitori de limba engleză să opteze pentru acestă clasă.
Filologie
Citește și: Oferta educațională pentru clasa a IX-a, la Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița, una care garantează succesul școlar!
Menționez un aspect important și anume că se va susține pentru acestă clasă, o proba de verificare a cunoștințelor în limba engleză în data de 18 mai la Eliade, după ce în prealabil în datele de 14 și 15 mai, elevii se completează la secretariatul școlii lor fișa de înscriere pentru a putea susține acestă probă. După verificarea cunoștințelor în limba engleză, se va da un verdict de admis sau respins și altfel trecem în etapa numarul doi când nota de la examenul de Evaluare Națională practic o să facă departajarea pentru ocuparea locurilor în acestă clasă. Asteptăm astfel cu drag toți iubitorii de limba engleză să se înscrie pentru acestă clasă, unică, care le oferă garanția unui succes garantat „.
Filologie
Pentru a intra la profilul Filologie – Bilingv Engleză nu este de ajuns doar să îl menționezi printre opțiuni ci și să participi la un examen de limba engleză. Acesta este alcătuit din două părți, una scrisă și alta orală. Nu trebuie să vă speriați deoarece nu veți primi subiecte de olimpiadă, dar trebuie să știți mai mult decât „Hello!” și „How do you do?”. Acest examen e menit să vă testeze cunoștințele de limba engleză și să vă spună dacă vă puteți descurca la acest profil.
Filologie
La profilul acesta în loc de două sau trei ore de engleză, săptămânal veți face cinci ore de limba engleză. De asemenea, pentru îmbunătățirea abilităților voastre de comunicare în limba lui Shakespeare, începând din clasa a XI-a în locul disciplinelor reale veți studia materii precum: Cultură și civilizație engleză, Geografia Angliei, Istoria Angliei sau a țărilor anglofone… tot în engleză. La acest profil îți poți dezvolta abilități precum gândirea critică, comunicarea, capacitatea lingvistică, o cultură generală care te ajută la interviurile de angajare sau să îți faci prieteni noi. Absolvirea acestui profil poate constitui un avantaj dacă doriți să continuați cu studii superioare și/sau o carieră în domeniile: relații internaționale, management, publicitate, jurnalism, turism, transporturi aeriene (însoțitor de zbor), horeca etc.
Filologie
Recomandăm secția Filologie – Bilingv Engleză tuturor elevilor amatori de limbi străine, care nu sunt pasionați de matematică, fizică sau chimie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *