Femeie de 57 de ani incendiată de un … „monstru piroman”!

Femeie de 57 de ani incendiată de un … „monstru piroman”!

În această dimineață, în jurul orei 07.00, Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Verendin, comuna Luncavița, un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani și i-a dat foc.

foto: aiudeanul facebook

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că în această dimineață, un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital.

Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale, care se impun.

„Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă  de omor și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu Codul de procedură penală”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

 

Lasă un răspuns