Felicitări PNL Caransebeș! Ați avut o campanie electorală de excepție!

Felicitări PNL Caransebeș! Ați avut o campanie electorală de excepție!

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș și a avut cea mai frumoasă campanie electorală din județul Banatului Montan.

Echipa PNL Caransebeș a fost prezentă în toate cartierele municipiului, a ascultat păsul oamenilor și au fost foarte transparenți și cinstiți cu semeni lor gugulani. Mai mult, vorbim de o echipă tânără care a bătut la pas, Caransebeșul de la un capăt la altul.

Andra Pleșa a avut recent o intervenție publică prin care se arăta mulțumită de entuziasmul echipei de tineri și nu numai a PNL Caransebeș.

Invidioși pe succesul Andrei Pleșa, s-a trecut la scenariul doi de denigrare a echipei PNL, din păcate după o rețetă prost întocmită, de diversiune ieftină a ”mascaților de ocazie”, în fapt niște lași autentici care și-au ascuns identitatea acoperindu-și fața cu cagule de ocazie. Ei bine, aceștia au plasat autocolante electorale ale unui „traitor” pe parbrizul autoturismelor caransebeșenilor. Și un copil mic își dă seama cine este în stare de asemenea fapte.  Măi, băieții lui pătlăgica roșie, ați întrecut măsura cu o diversiune ieftină, după ce au mai dat chix și colegi de ai voștri când jucau alt rol ieftin, cel al  ”travestiților în alb” și tot în campanie electorală, dar la periferia Bucureștiului. Nu ați renunțat la metehnele vechi, mai ales că ați greșit flagrant „adrisantul”, pentru că PNL Caransebeș a avut cea mai frumoasă și onestă campanie electorală, iar caransebeșenii sunt mult mai inteligenți decât îi credeți voi, huliganilor!

Reacția echipei PNL Caransebeș a venit firesc, inteligent și … transparent, măi băiețași…  Și un sfat pentru eroarea voastră … de ținută!! PNL Caransebeș se plimbă în echipă, ziua în amiaza mare, îmbrăcați în galben, cu fețele luminoase și stau față în față cu cetățenii. Sunt tineri care nu-și ascund fețele, nu se îmbracă în negru și nu umblă noaptea … ca hoții.

Aceasta este echipa PNL …

Comunicatul de presă al PNL Caransebeș a venit firesc și lămurește lucrurile cine a …scăzut în sondaje, măi dragă Felix!!

„Cu privire la unele informaţii apărute în spaţiul public în care membrii PNL sunt acuzaţi direct sau indirect de acţiunile de vandalism petrecute noaptea trecută, în care afișele unui candidat au fost lipite în mod ilegal pe parbrizele autoturismelor din Caransebeș, vă aducem la cunoștinţă următoarele aspecte:

– Cei care au comis asemenea fapte nu sunt membri ai Partidului Naţional Liberal și nu au nicio legătură cu acesta.
– Acţiunea nu a fost întreprinsă la comanda PNL, iar noi nu avem nicio legătură cu aceasta.
– Candidaţii PNL pentru alegerile locale în frunte cu Andra Pleșa, s-au remarcat pe tot parcursul acesteia printr-o campanie curată, axată pe dezbateri cu cetăţenii despre proiecte și viziune, fără atacuri, jigniri sau acuze.

Nu încurajăm astfel de practici pe care le considerăm inadecvate.

Îi îndemn pe toți cetăţenii care au fost victimele acestei acţiuni mârșave să ia atitudine, să rămână vigilenţi și să sancţioneze democratic.
Acum când a mai rămas atât de puţin până la scrutinul din 27 septembrie, facem apel către toți competitorii, să renunţe la astfel de idei învechite care dovedesc lipsă de respect faţă de caransebeșeni și de ei înșiși” – PNL Caransebeș.

Încă un motiv în plus (dacă mai era cazul?)  pentru care Andra Pleșa merită să devină de luni, primarul municipiului Caransebeș.

  

Lasă un răspuns