Marcel Vela: ”în 27 septembrie să dați o șansă județului Caraș-Severin, să arătăm împreună #căsepoate!”

Marcel Vela: ”în 27 septembrie să dați o șansă județului Caraș-Severin, să arătăm împreună #căsepoate!”

Ion Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, are încredere în candidații Partidului Național Liberal pentru municipiile, orașele și comunele județului nostru!

Președintele PNL Caraș-Severin a invitat alegătorii să se prezinte la vot și să voteze candidații PNL la funcțiile din administrațiile publice locale și pe Romeo Dunca – președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

„ Mai sunt câteva ore până ne vom decide și alege destinul în viitorii patru ani! Vă invit la vot și vă  vă rog să votați Partidul Național Liberal. Spun acest lucru pentru că avem candidați competenți, care vor să facă ceva pentru Caraș-Severin și care pot arăta că în Caraș-Severin #sepoate!

Romeo Dunca, cel care va conduce Consiliul Județean în următorii patru ani va fi un exponent al Partidului Național Liberal care va arăta că #sepoate și în Caraș-Severin! #sepoate și în administrația publică a Banatului de Munte, unde până acum am avut dezamăgiri sau conducători la Consiliul Județean care nu au făcut ceea ce trebuia pentru Caransebeș, pentru Oțelu Roșu, pentru Bocșa, pentru Oravița, pentru Reșița, pentru Herculane, pentru Moldova Nouă sau pentru cele 69 de comune. Au făcut doar unde au dorit, când au dorit și cum au dorit.

Sper ca în 27 septembrie să dați o șansă județului Caraș-Severin, să arătăm împreună căsepoate!

Vă mulțumesc foarte mult și Dumnezeu să binecuvânteze Banatul de Munte!” – Marcel Vela – președintele Partidului Național Liberal Caraș-Severin.

 

Lasă un răspuns