Fără curent la Berliște și Milcoveni. Vijelii în zona Herculane și Valea Almăjului

Fără curent la Berliște și Milcoveni. Vijelii  în zona Herculane și Valea Almăjului

În județul Caraș-Severin au fost anunțate prin sistemul integrat situația meteo din zona Măureni – Vermeș, Herculane și Valea Almăjului, precum și o pană de curent la Milcoveni și Berliște.

 Enel dispecerat Timișoara anunță  că în județul Caraș-Severin localitățile Milcoveni și Berliște sunt nealimentate cu energie electrică de la ora 14:50, din cauza unui accident rutier. Echipele ENEL lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

 Dispecerat Apele Române Caraș-Severin anunță  că în județul Caraș-Severin, pe niciun bazin hidrografic nu sunt depășite cotele de atenție, nefiind  probleme nici pe bazinul hidrografic Bârzava.

 Dispeceratul Secția Drumuri Naționale 6 (Caransebeș-Orșova) anunță că nu sunt probleme pe drumurile naționale din județul Caraș-Severin;

 S-a transmis mesaj  RO-ALERT cod ROȘU către următoarele UAT – Măureni, Berzovia, Doclin,  Ramna  și Vermeș.

Administrația Națională de Meteorologie anunță cod  portocaliu începând cu ora 18,15, cu averse  ce  acumulează 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină. Zone vizate sunt Mehadia, Teregova, Cornereva, Bozovici, Prigor, Luncavița, Iablanița, Cornea, Domașnea, Lăpușnicel, Mehadica.

Aceste date ne-au fost comunicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Semenic” Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, slt. Adrian Manofu.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns