Echipa liberală pentru Consiliul Local Reșița – INTEGRITATE și PROFESIONALISM

Echipa liberală pentru Consiliul Local Reșița – INTEGRITATE și PROFESIONALISM

Ioan Popa este primarul în funcție al municipiului Reșița și este candidatul candidatul PNL  pentru încă un mandat în fruntea administrației publice locale al  urbei de pe malurile Bârzavei.

În prima zi a campaniei electorale, Ioan Popa a ținut să-și prezinte echipa de consilieri municipali pe care o propune reșițenilor pentru a finaliza toate obiectivele propuse pentru următorii patru ani.

Și această prezentare a echipei PNL pentru viitorul Consiliul Local a fost una profesionistă, a lucrului bine făcut, așa cum i-a învățat Ioan Popa în cei patru ani de mandat pe reșițeni. Într-un cadru ambiental plăcut, specific Parcului Tricolorului, primarul Ioan Popa a făcut un preambul în care a arătat realizările prezentului mandat.

Înainte de a-și prezenta colegii, candidații la Consiliul Local ai Primăriei Reșița din partea PNL, chiar în prima zi de campanie electorală, Ioan Popa, spus câteva cuvinte și despre realizările echipei sale din timpul celor patru ani de mandat.

„Am avut un mandat greu, frumos, cu realizări, evident și cu lucruri poate mai puțin plăcute, dar așa cum spune vorba din bătrâni, «bucuroși le-om duce toate», «cele rele să se spele» vom merge înainte. Nu vreau să fac acum o enumerare a realizărilor noastre, a echipei din Primăria Reșița, a Consiliului Local. O să spicuiesc doar faptul că am reușit să atragem prin proiectele pe care le-am făcut împreună cu colegii noștri de la proiecte europene, peste 160 de milioane de euro și sunt bucuros că am reușit să atragem proiecte pentru școli, să modernizăm 8 licee din 9, să modernizăm 5 școli gimnaziale, 4 grădinițe, să facem școală duală la Reșița. Pe mobilitate urbană să regândim complet acest serviciu public, și după cum probabil bine știți, vom aduce tramvaie noi la Reșița, vom moderniza cei 9 km de bulevard și de linie de tramvai.

Evident mai sunt multe proiecte pe eficiență energetică, clădiri publice sau blocuri rezidențiale, dar repet, nu vreau să îmi înșir toate aceste proiecte. În afară de proiectele pe fonduri europene, vedeți și în spatele meu, am reușit să facem din bugetul Primăriei, așa drămuit cu minuțiozitate, locuri de joacă pentru copii, parcuri, terenuri multifuncționale, terenuri de sport. Încercăm pas cu pas să implementăm lucruri care să îmbunătățească calitatea vieții reșițenilor, a celor care locuiesc împreună cu noi”, a spus Ioan Popa,  primarul municipiului Reșița.

După acest scurt istoric al realizărilor mandatului 2026-2020 al primarului Ioan Popa, acesta și-a prezentat echipa de consilieri pentru viitorul Consiliul Local al municipiului Reșița.

Adrian Dacica„Antrenor emerit, om care a pregătit generații de sportivi de performanță, viceprimar pe care m-am bizuit în primii patru ani de mandat și de la care am aceleași așteptări și în mandatul următor”.

Felicia Quint – „Medic oftalmolog foarte cunoscut în oraș, cred că nu trebuie să-i fac prezentări suplimentare pentru că sunt puțini reșițeni, sau deloc, care să nu o cunoască pe doamna doctor Felicia Quint. Îi mulțumesc că a acceptat să se alăture echipei noastre”.

Alexandru Borza – „Bunul meu prieten Alex, cu care am lucrat împreună peste 20 de ani. Și lui îi mulțumesc că a acceptat să mai meargă cu noi încă patru ani, dacă vom fi îndrituiți de dvs. să mai facem un mandat. Sunt convins că se va descurca să combine sportul cu implicarea în viața comunitară”.

Mădălina Chiosa – „Doamnă profesoară, îți mulțumesc pentru cei patru ani și mă bucur că mergi în continuare alături de noi”.

Luci Peia „Luci și Mădălina au făcut o echipă foarte bună, ele sunt principalii vectori care m-au sprijinit în Școala Duală și le mulțumesc pe această cale, sunt convins că vom mai găsi proiecte care să îmbunătățească viața tinerilor din oraș”.

Emanuel Sinculeț„Medic veterinar, cunoscut cu siguranță în Govândari de toți iubitorii de animale de companie. Sper ca în mandatul următor să reușim să dăm un proiect de hotărâre de consiliu local care să vină în sprijinul acestor iubitori de animale”.

Bogdan Matichescu – „Îți mulțumesc, Bogdane. Face parte din echipa 2016-2020, s-a implicat în proiecte pentru tineri și-i mulțumesc pe această cale. Chiar dacă încet-încet îmbătrânește, au mai trecut patru ani peste el, îl consider tot tânăr, la fel de altfel cum suntem toți, cel puțin în spirit”.

Raul Siladi – „Medic stomatolog, iubitor de fotbal american, om implicat în comunitate, implicat și dinamic. Îi mulțumesc că a acceptat să vină alături de noi, e un membru nou în echip și sunt convins că o să facem treabă bună împreună”.

Luci Dobre„Antrenor de fotbal, fost jucător de fotbal la Reșița, om care a activat la Metalul, în Liga 1, și la multe alte cluburi de performanță. E implicat în dezvoltarea continuă a copiilor, a tinerilor și îi mulțumesc pe această cale și lui că a acceptat să vină alături de noi”.

Dragoș Burtea„Este un antreprenor tânăr. Am încercat să aducem și tineri din mediul antreprenorial, să-i avem alături de noi”.

Aurică Borobar „Este, la fel, un om implicat în antreprenoriat, face parte din echipa veche”.

Ovidiu Roșu – „Este un nume foarte cunoscut în oraș, când spui Celelalte Cuvinte, te gândești la Ovidiu Roșu. E un om care, de-a lungul anilor, a realizat foarte multe evenimente culturale la Reșița sau pentru Banatul de Munte”.

Tom Huruială„E un om, la fel, din mediul privat, care e venit mai nou alături de noi, îi mulțumesc pe această cale că a acceptat. Foarte mulți tineri, foarte mulți oameni din mediul privat ezită să intre în politică pentru că trăim încă cutumele unor vremuri pe care le-am dorit demult apuse, în care, dacă faci politică, s-ar putea să ai probleme cu unii și alții, care îți reproșează de ce faci politică cu unii și nu faci cu ceilalți”.

Dani Meza„Lucrează cu noi în echipa de la Transport Urban, alături de Dani Jurubescu, îți mulțumesc și ție, Dani”.

Radu Predescu – „Medic, lucrează la Spitalul Județean din Reșița”.

Silvana Mihalcea„Îi mulțumesc și ei că a venit alături de noi, a venit pe ultima sută de metri și sunt convins c-o să facem o echipă bună”.

„Sunt oameni cărora nu li se poate reproșa nimic și cred că este important ca cei care sunt mandatați de reșițeni să le apere interesele investiționale, interesele financiare, adică să aibă grijă de bugetul orașului. Mă mândresc cu această echipă și sper că vă vom convinge în această lună de zile să ne votați împreună. Este important să am un Consiliu Local majoritar astfel încât să putem să ne ducem mai departe proiectele noastre, să nu avem frâne, așa cum s-a întâmplat de câteva ori în mandatul trecut, au fost câteva poticneli venite din refuzul nejustificat al celor care au putut să se opună, partidele de stânga și ne-au temporizat puțin proiectele. Mergem înainte cu optimism, cu bucurie, și am ținut să pornim această campanie aici în Parcul Siderurgistului pentru că în spatele meu sunt foarte mulți copii, nu i-a adus nimeni aici, au venit singuri, dar zgomotul de fundal al acestor copii bucuroși nu face decât să ne dea optimism”, a spus candidatul PNL pentru încă un mandat de primar, Ioan Popa.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns