Magda Lungu – Împreună pentru un Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu – Împreună pentru un Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu este candidatul Partidului Național Liberal la primăria orașului Oțelu Roșu și are o bogată experiență în administrația publică fie că vorbim de cea locală sau de cea la nivel guvernamental. Tânăra din Oțelu Roșu candidează pe postul de primar al orașului natal, venind din postura  de consilier cabinet al viceprim-ministrului Raluca Turcan.

Horia Irimia  este unul dintre seniorii Partidului Național Liberal, consilier la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și a prezentat atuul Magdei Lungu pentru primăria orașului Oțelu Roșu:  accesarea finanțărilor europene și guvernamentale.

„Succes Lungu Magda !! O cunosc de aproape 10 ani … Știe ce trebuie făcut pentru Otelul Roșu. De când suntem colegi in Echipa ce lucrează pentru Guvernul PNL tot timpul s-a documentat cum se pot obține finanțări UE și finanțări guvernamentale pentru administrațiile locale !” – Horia Irimia

Magda Lungu a demonstrat că a pornit foarte motivată în „lupta pentru orașul Oțelu Roșu” și că are experiența și răbdarea de a începe proiectul durabil de a face din orașul în care a crescut, unul de nivel european.

Susținerea este pilonul principal al construcțiilor durabile!

Ne dorim să construim un viitor demn de locuitorii orașului #Oțelu #Roșu!

Ne dorim să fim o comunitate în care domnește bunul simț!

Ne dorim un oraș de nivel european!

Linia liberală continuă întotdeauna a creat un cadru mai favorabil colaborărilor pentru implementarea proiectelor și o viziune comună asupra dezvoltării localităților.

Împreună suntem mai puternici și mai eficienți!

Alături de oamenii cu experiență, oamenii care doresc o schimbare, întotdeauna reușim să evoluăm mai ușor și mai rapid!

#ÎmpreunăFacemOțeluPuternic

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns