Start ciuntit în liga a II-a! CSM Reșița a stat! Două meciuri amânate din cauza covidului!

Start ciuntit în liga a II-a! CSM Reșița a stat! Două meciuri amânate din cauza covidului!

CSM Reșița a câștigat astăzi, sâmbătă, 29 august, partida amicală care s-a desfășurat pe terenul de iarbă din Valea Domanului. Elevii lui Alexandru Pelici s-au impus cu scorul de 1-0, grație reușitei din lovitură de la 11 metri la două minute de la reluarea reprizei a doua.

CSM Reșița a început partida în formula: Cobrea – Ad.Ilie, Dumitraș, Dudea, C. Lungu – Boboc, Danci – Chera, Astafei, Buș – D. Ene.

Au mai jucat: Zimmerman – Szijj, Acka, Vasiu, Vădrariu, Breșneni, Dat, Găman, Rimovecz, Matulevicius și Rașoveanu.

Pe durata reprizei secunde, Alexandru Pelici a făcut și câteva permutări de jucători pentru a urmări trasabilitatea și pe alte posturi decât cele consacrate, plus că în momentele fundamentale ale partidelor oficiale pot apărea tot felul de situații la care jucătorii și antrenorul deopotrivă trebuie să se adapteze. De exemplu, atacantul Daniel Ene a început partida ca vârf împins, iar în mitanul secund a fost folosit și în spatele vârfurilor. Fundașul central Bruno Vasiu a jucat doar în mitanul secund, pentru că vine după o perioadă de refacere, ân urma unei accidentări. Se așteaptă mult mai multă eficiență din partea lui Matulevicius, care la experiența lui ar trebuie să tragă lejer echipa după el și să devină fără probleme golgeterul echipei.

CSM Reșița a disputat acest amical cu Lipova pentru că elevii lui Alexandru Pelici au fost programați să ”stea” în etapa inaugurală.

CSM Reșița va intra în competiție din etapa a 2-a, când va întâlni în Valea Domanului pe Petrolul Ploiești. Partida este programată, duminică  6 septembrie, cu începere de la ora 13

   Rezultatele etapei a I-a

S-au disputat astăzi, un număr de cinci partide din totalul

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – CS MIOVENI 0-0

CSM SLATINA – DUNĂREA CĂLĂRAȘI  0-1

FOTBAL COMUNA RECEA – FK CSIKSZEREDA  0-1

UNIREA SLOBOZIA – TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE 1-0

SCM GLORIA BUZĂU – CONCORDIA CHIAJNA 1-1

Trei partide se vor disputa zilele următoare, după următorul program:

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – RAPID – duminică, 30 august, ora 13:00

AEROSTAR BACĂU – UNIVERSITATEA CLUJ – luni, 31 august, ora 17:30

PETROLUL PLOIEȘTI – FARUL CONSTANȚA – marți, 1 septembrie, ora 19:30

Două partide au fost amânate din cauza coronavirusului. METALOGLOBUS BUCUREȘTI – PANDURII TÂRGU JIU și U CRAIOVA 1948 SA – RIPENSIA TIMIȘOARA.

 La Pandurii Târgu Jiu au fost depistate  șapte cazuri pozitive de COVID-19, iar la Craiova au fost depistați  șase fotbaliști infectați cu covid, dintre care trei sunt portari!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns