Două puncte pierdute pentru Ezeriș, la Brad

Două puncte pierdute pentru Ezeriș, la Brad

Două puncte pierdute pentru Ezeriș, la Brad

În ultima etapa din turul play-outului, Progresul Ezeriș a avut o deplasare la Brad, de unde s-a întors cu un punct. Aflată pe ultimul loc în seria a 7-a, a ligii a 3-a, formația cărășeană a întâlnit echipa de pe locul trei, și nu a reușit să se întoarcă acasă cu toate cele 3 puncte. Ezerișenii și-au creat o mulțime de ocazii, 7 dintre acestea, au fost în situația de singur cu portarul, însă experiența și-a spus cuvântul și nu au reușit să fructifice nici măcar una. Au fost echipa mai dominantă de pe teren, însă așa este fotbalul, dacă nu înscrii, nu ai șanse la victorie. Iar, în urma acestei remize, băieții lui Manu Gheorghe au pierdut două puncte importante în lupta supraviețuirii din liga a 3-a.

Două puncte Ezeriș

Aurul Brad- Progresul Ezeriș 0-0
Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu(cpt.) – Alexandru Cîrlugea, Miroslav Veca, Devion Brahtwaite, Ștefan Lungu – Iosif Rotariu, Robert Cărăușu, Ebenezer Teka, Bogdan Dumitru – Bogdan Geangălă, Loick Piquione.
Pe bancă: Alexandru Varga, Ionuț Lungu, Pătru Corneanu, Ihor Burkan, Darius Berbentea, Mario Crețu.

Două puncte Ezeriș

Citește și: A ieșit soarele și pentru Ezeriș
Manu Gheorghe: “Pot să spun că nu este un punct câștigat, sunt două puncte pierdute. Spun asta pentru că ne-am creat 7 ocazii clare, de singur cu portarul, din care 4 au fost transversale. Doar neșansa a făcut să nu fie o victorie la Brad. Noi jucăm fiecare meci, ca fiind o finală.  Pot să spun că și lipsa experienței și-a spus cuvântul. Am jucat cu doi juniori, care nu au mai jucat până acum titulari. Este vorba de Lungu și de Cîrlugea. Deci astăzi am jucat cu o echipă formată majoritatea din tineri. Neșansa și lipsa experienței, acolo la finalizare, și-au spus cuvântul. Lucrăm în continuare și sperăm să avem mai multe șanse meciul viitor. Noi credem în șansa noastră. Și sperăm ca la meciul cu Jiul, să avem mai puține ocazii, dar să marcăm și să câștigăm.”
Pentru Progresul Ezeriș urmează returul play-outului, cu meciul de pe teren propriu, împotriva Jiului Petroșani. Meci care se va disputa într-o etapă intermediară, fiind programat miercuri, pe 3 Mai.

Lasă un răspuns