A ieșit soarele și pentru Ezeriș

A ieșit soarele și pentru Ezeriș

A ieșit soarele și pentru Progresul Ezeriș. A ieșit soarele, la propriu și figurat pentru ezerișeni.

În etapa a 4-a a play-outului, Progresul Ezeriș a reușit victoria de mult așteptată. Cele 3 puncte obținute în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu II, nu schimbă poziția din clasament a ezerișenilor. Aceștia rămân tot pe ultimul loc.

Cărășenii au început meciul foarte slab. Au fost mai mult în propria jumătate de teren, fără să le dea emoții oltenilor. Aceștia din urmă, au profitat și au deschis scorul repede, încă din minutul 4, prin Pirici Robert, în urma mai multor greșeli în apărarea cărășenilor. Parcă în ton cu echipa cărășeană, cerul s-a întunecat și a început o ploaie măruntă. Iar Progresul Ezeriș a mai încasat un gol în minutul 40, de la Rașoveanu Ovidiu, acesta fiind scorul primei reprize.
După revenirea de la cabine, Progresul Ezeriș a intrat mai bine în meci, creându-și câteva ocazii, dar fără gol. Totuși cărășenii, parcă, nu au intrat prea bine în meci, astfel că în minutul 62 Mărgan Ionuț a primit al doilea cartonaș galben și astfel și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Cu om în minus, și conduși cu două goluri, șansele Ezerișului erau cam risipite. Numai că atunci când dorința este mare, fotbalul te răsplătește.

Asta s-a întâmplat și cu băieții lui Manu Gheorghe. Cărășenii au continuat să atace poarta adversă, cu folos, de data aceasta. Asta pentru că atacantul Piquione a reușit în minutul 80 primul gol al Ezerișului. A fost și golul încrederii. Cu o încredere mare în sine, cărășenii au reușit în decurs de 9 minute, să nu doar să egaleze, dar să și preia conducerea meciului. Au înscris goluri Iosif Rotariu și Bogdan Geangălă. Cel din urmă, putând face dubla în prelungiri, dar oltenii s-au opus.
Progresul Ezeriș – Pandurii Tg. Jiu II 3-2 (0-2)
Au marcat: Piquione 80, Rotariu 83, Geangălă 89 – Pirici 4, Rașoveanu 40.
Progresul Ezeriș: Cristian Birăescu (cpt.)- Ionuț Mărgan, Devion Brathwaite, Miroslav Veca, Răzvan Ciurea ( Lungu Ș. 77) – Iosif Rotariu, Robert Cărăușu, Ebenezer Teka, Bogdan Dumitru ( Zamfir, 55), – Loick Piquione, Bogdan Geangălă ( Cîrlugea 90+4).
Rezerve: Varga –  Crețu, Lungu I., Lungu Ș., Burkan, Dragomir, Cîrlugea, Zamfir, Corneanu.

A ieșit soarele .. Progresul Ezeriș

Citește și: Progresul Ezeriș crede în viitor…
Manu Gheorghe: “După cum am vorbit și cu băieții, săptămâna trecută a fost în săptămâna patimilor și noi chiar am pătimit. Și astăzi am suferit, am pătimit, suntem în genunchi, dar totuși băieții au dat dovadă de caracter. Totdeauna 2-0 este un scor periculos, deși am avut eliminarea aceea. Puteam să dăm gol, singur cu portarul, iar la faza următoare a ieșit al doilea galben la Mărgan. Cu toate acestea, băieții s-au autodepășit și am arătat că în 10 suntem mai puternici decât în 11.

Manu Gheorghe

Fotbalul la 2-0 este periculos, adversarii se relaxează și tu dacă crezi în șansa ta, poți demonstra că se poate. Astăzi băieții s-au autodepășit, chiar dacă mulți spun că suntem acolo unde suntem. Sper că, o dată cu această victorie, am depășit acel blocaj psihic, în care suntem, atât eu cât și băieții. Credem până la final, am mai zis și mă repet, atâta timp cât matematic nu suntem retrogradați, rămân lângă băieți. Eu sper să salvăm corabia, până în ultimul moment, că se poate.”
Pentru Progresul Ezeriș urmează o deplasare la Aurul Brad, pe 29 aprilie, pentru următoarea etapă a play-outului seriei a 7-a, din liga a 3-a.

Lasă un răspuns