Debutul lui ACS Banat Girls în prima ligă! Fetelor, suntem mândri de voi!

Debutul lui ACS Banat Girls în prima ligă! Fetelor, suntem mândri de voi!

Echipa de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița a debutat în prima ligă sâmbătă, având-o ca adversară pe echipa timișeană Fortuna Becicherecu Mic, una dintre formațiile cu pretenții  ale campionatului.

Elevele lui Daniel Amariei ajutat de Alexandru Ungureanu s-au pregătit cum trebuie pentru meciul cu timișencele, ambiția de a debuta cu un rezultat pozitiv a fost foarte mare.

Din păcate, înaintea partidei, delegația reșițeană a primit o veste șocantă, privind starea de sănătate a cinci jucătoare ale lotului, testul covid ieșind pozitiv.

”Vestea a venit ca un trăsnet pentru noi. Era vorba de cinci jucătoare, din care trei titulare. Rezultatele au venit târziu, nu mai are timp pentru a doua contraprobă, a trebuit să ne adaptăm. Am avut un lot de echipă format din 13 jucătoare și a trebuit să jucăm în câmp cu un portar de rezervă, într-un meci în care din start întâlneam o echipă foarte bună a campionatului”, a spus Daniel Amariei, antrenorul echipei reșițene.

Nici numărul de schimbări nu a fost prea mare, Banat Girls Reșița având două fete pe banca de rezerve.

       Cu toate acestea, fetele cărășene au făcut un meci bun, în care bocșeanca Laura Rus a marcat o dublă (10 și 90+2), practic a deschis și închis tabela pe terenul sintetic din Valea Domanului. Elevele lui Daniel Amariei au făcut o partidă bună, au fost conduse cu 1-0 la pauză, iar dream teamul timișean s-a impus pe final de meci, după minutul 70, grație golurilor lui Colesnicenco (70), Neacșu (77) și Jivan (87).

Pentru evoluția din partida cu Fortuna Becicherecu Mic, fetele de la Banat Girls Reșița merită toate felicitările și fruntea sus!

Suntem mândri de voi, fetelor!

În celălalt meci programat sâmbătă, Fotbal Feminin Baia Mare a remizat pe teren propriu cu Universitatea Alexandria, scor 2-2!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns