Romeo Dunca – alături de cetățenii județului ! #sepoate și în Caraș-Severin!

Romeo Dunca – alături de cetățenii județului ! #sepoate și în Caraș-Severin!

Echipa candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Caras Severin Romeo Dunca este și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a discuta despre soluțiile la problemele comunităților locale.

Alături de Romeo Dunca a fost deputata PNL Valeria Schelean – Șomfelean și candidații la consilieri județeni Ovidiu Rădoi, Marius Isac, Dumitru Rujan, Cristi Ciobanu, Mircea Teodorescu, Viorel Bașag , Ioan Cojocariu și Doru Coșei.

În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații la Primării: Cristian Miclău la Băile Herculane, Vasile Ionasca la Topleț, Petru Hațegan la Iablanița și Nicolae Miutescu la Lăpușnicel.

S-a prezentat recenta Hotărâre de Guvern prin care conducta de gaze naturale pe traseul Orșova -Caransebeș este declarată de interes strategic național.

Din 17 august primăriile sau asociații de primării pot depune proiecte pentru rețele inteligente de distribuția gazelor naturale, așa cum a prezentat în aceasta săptămână Marcel Boloș – Ministrul Fondurilor Europene în timpul vizitei în Caraș-Severin.

 

Lasă un răspuns