Debut nefericit pentru CSM Reșița! Nu a trecut de Petrolul Ploiești! Fruntea sus, urmează Bacăul!

Debut nefericit pentru CSM Reșița! Nu a trecut de Petrolul Ploiești! Fruntea sus, urmează Bacăul!

CSM Reșița a debutat astăzi în liga a II-a acasă în Valea Domanului  în partida cu Petrolul Ploiești.

Partida a debutat cu un moment de reculegere în memoria victimelor Covid-19, dar și a fostului președinte al clubului din Valea Domanului, cel ce a fost Marius Popescu, decedat cu câteva săptămâni în urmă, într-o zi de sărbătoare creștinească, chiar de sfântul Ilie.

CSM REȘIȚA – PETROLUL PLOIEȘTI  0-4 (0-2)

Au marcat: Ekolo (36), Bratu (41), Vajushi (51), Roijge (52).

Reșița, 06 septembrie,ora 13,00. Stadion ”Mircea Chivu”.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare)  – Claudiu Lucaciu(Cluj-Napoca), Ionuț  Bode (Videle).

Arbitru de rezervă: Adrian Țiții (Şura Mică – Sibiu)

Delegat de joc: Romeo Malac și  Iulian Spătaru  (ambii din Timișoara).

CSM Reșița (antrenor Alexandru Pelici): Cobrea – C. Lungu (81, Szijj), Dudea, Dumitraș, Ad. Ilie (46, Rașoveanu) – Danci, Breșneni (cpt.) (76, Matulevicius) – Chera (66, Dat), Astafei, L. Buș – D. Ene (46, Vădariu).

Pe bancă: Zimermann – Boboc, Vasiu, Bagherea, Rașoveanu.

Cartonașe galbene: – Dumitraș

Petrolul Ploiești (antrenor Viorel Moldovan): R. Avram – Mendoza, Vajushi (86, Levy), Manolache, Țicu (86, Poelmas) –  Meijers – Ekollo, Nir (58, Saim Tudor) – M. Bratu (66, Enache), Roige (cpt.) – V. Balint (86, Diarra).

Pe bancă: A. Lungu – Răuța, Zasavițchi, Constantinescu, Enache.

Cartonașe galbene: Ekollo

Golurile: 0-1. Arbitrul a lăsat un avantaj la un duel între Caius Lungu și Mario Balint la 20 de metri de buturile lui Cobrea, balonul a ajuns pe flancul stâng la Vajushi, care a centrat perfect în mijlocul careului până la Ekollo care a înscris cu capul pe centrul porții, la o eroare a lui Cobrea care a scăpat mingea în poartă.

0-2. După o diagonală pe partea dreaptă, balonul a ajuns la Mario Bratu, care a pătruns în careu și a înscris cu un șut pe jos, în stânga lui Cobrea ieșit în întâmpinare.

 0-3.  Petrolul Ploiești și-a mărit  avantajul la trei goluri, prin Vajushi cu un șut  din 8 metri pe jos, la colțul lung, după o combinație de un-doi  cu Roige în partea din stânga a interiorului careului mare.

0-4.  Căpitanul oaspeților, Roige a înscris cu un șut din 6 metri lateral drepta sub bară, după un contraatac  plecat de la mijlocul terenului, o cursă solitară, l-a driblat și pe Cobrea ieșit în întâmpinare  la 11 metri.

Foto captura Digi TV

Partida a fost  începută curajos de CSM Reșița, cu posesie prelungită și care a avut o bună ocazie de a deschide scorul în debutul partidei, prin atacantul Daniel Ene (3) care a ratat intercepția în zona careului mic. Prima replică a Petrolului  a venit în minutul 14, când Mario Bratu a  șutat  din afara careului, dar portarul Cobrea a fost la post. După aproape jumătate de oră de joc, elevii lui Viorel Moldovan, prin același Mario Bratu l-au mai pus la grea încercare pe portarul Alberto Cobrea.

Petrolul Ploiești  a înscris două goluri până la pauză, iar Alexandru Pelici i-a trimis în mitanul secund pe  Rașoveanu și pe Vădrariu.

Cu două goluri încasate în cinci minute pe finalul primei reprize, rosso-nerii au primit alte goluri imediat după pauză, în decurs de numai un minut, iar istoria partidei era deja scrisă! Iar ca tacâmul să fie complet, în minutul 74, Astafei a ratat o lovitură de pedeapsă, cu un șut la semi-înălțime în dreapta portarului Raul Avram, care a parat șutul jucătorului reșițean.

foto captura DIGI TV

Nu a fost un debut deloc fericit pentru CSM Reșița, însă campionatul este lung și elevii lui Pelici au posibilitatea să se revanșeze în partida din etapa viitoare de la Aerostar Bacău.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns