Dan Alexa: „Fotbalul din Caransebeș nu mai există! Nu pot să mai merg în continuare cu Felix…”

Dan Alexa: „Fotbalul din Caransebeș nu mai există! Nu pot să mai merg în continuare cu Felix…”

       Fostul fotbalist și manager al echipei Politehnica Timișoara, Dan Alexa, merge pe mâna Andrei Pleșa pentru Primăria Caransebeș.

 Acesta susţine că nu este implicat în politică, însă dezamăgirea provocată de degradarea performanţei sportive caransebeșene, l-a determinat să-și manifeste dezaprobarea faţă de cel pe care îl consideră vinovat de această situaţie: Felix Borcean, fost primar și actual candidat al alianţei PSD-PMP-ALDE.

 „Am vrut să transmit acest mesaj tuturor caransebeșenilor. Sunt legat de acest loc. Am demonstrat-o și în timp. Îmi pasă foarte mult de ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor și în special, în ultimii ani, cu sportul din Caransebeș.(…) Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani este o mare dezamăgire spune Dan Alexa, într-un clip video publicat pe Facebook.

Mai mult, actualul manager al echipei de pe Bega, rememorează perioada de glorie a fotbalului caransebeșean, susţinând că: Am făcut lucruri frumoase aici cu echipa pe care am promovat-o din liga a treia până în liga a doua. Am ajuns în primele șase”.

După cum bine știm, astăzi, FC Caransebeș este o echipă care, practic, nu mai există, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că după anul 2016, Primăria Caransebeș nu s-a mai implicat ca în vremurile bune. Toți caransebeșenii își amintesc cum se umpleau stadioanele la fiecare meci și cum sărbătoreau, în stradă, promovarea în liga superioară.

 „Fotbalul din Caransebeș, din păcate nu mai există. Nu pot să fiu de acord cu așa ceva, nu pot să mai merg în continuare cu Felix. Îmi doresc să reînvie sportul, să avem iar o echipă de fotbal, la un nivel meritat de Caransebeș”, spune Dan Alexa.

 Mai mult, fostul fotbalist motivează tot prin prisma reclădirii sportului caransebeșean și susţinerea sa faţă de candidatul PNL.

 „Am ales să merg pe Andra Pleșa. Împreună cu Marcel Vela am reușit să facem toate lucrurile acestea. Din punctul meu de vedere, a fost unul dintre cei mai buni primari ai Caransebeșului. O susţine pe Andra (…) E fată isteaţă și vrea să facă multe pentru sport. Asta este și promisiunea ei. Îmi doresc ca Andra să ajungă primar și împreună, să putem reclădi fotbalul la un nivel pe care îl merită Caransebeș”, a conchis Dan Alexa.

 

În același timp, Andra Pleșa spune că este încântată de faptul că Dan Alexa a ales să o susțină, nu oricum, ci în mod public. Despre această colaborare cu marele sportiv, candidatul PNL la Primăria municipiului Caransebeș este de părere că „echipa este cea mai importantă, atât în fotbal cât și în politică. Dan Alexa a venit să le spună caransebeșenilor că, de data aceasta, mingea e la ei și că au de purtat un singur meci cu un tur decisiv, în 27 septembrie. Sunt convinsă că împreună putem, din nou, să aducem sportul și performanţa aproape de tinerii și copiii caransebeșeni. Îi mulţumesc mult pentru sprijin și pentru că a acceptat această provocare frumoasă pentru Caransebeș”.

Lasă un răspuns