Drept la replică. Primarul Adorian Solomonesc: „Nu am făcut nici un împrumut!”

Drept la replică. Primarul Adorian Solomonesc: „Nu am făcut nici un împrumut!”

În urma articolului Un pădurar silit să plătească datoria primarului!”, primarul comunei Rusca-Montană, Solomonesc Adorian era acuzat că a făcut un împrumut de 50.000 de lei de la o Casă de Ajutor Reciproc din Timișoara și acum suma datorată CAR-ului trebuie restituită de către primar și cei patru giranți care apar în contractul de împrumut nr. 1603/11.08.2018.

 În speța acestui scandal, primarul Adorian Solomonesc aruncă la rându-i o altă ”bombă” și prezintă punctul de vedere al dumnealui, în dreptul la replică redat mai jos:

„Stimata redacție, 

Subsemnatul Solomonesc Adorian, primar al comunei Rusca-Montană, inteleg sa ma folosesc de dreptul la replica fata de articolul Dvs in care sunt acuzat ca as fi împrumutat o suma de bani pe care nu as fi achitat-o, avand de suferit giranții,  prezentându-va următoarele: 

Dezmint public și categoric ca as fi contractat vreodata vreun împrumut, de oriunde și orice suma, unde cineva ar fi fost girant.

Cine s-a folosit de numele meu și de datele mele personale pentru a face așa ceva, cine încearcă sa ma discrediteze, va raspunde in fata legii pentru aceste fapte. 

Va atașez la prezenta, plângerea penală depusă in acest sens, astăzi, 15 Septembrie 2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, ca aceasta situație penibila sa fie lămurită cât mai curând. 

Va rog sa faceți public punctul meu de vedere asupra celor prezentate în articolul Dvs. 

Cu considerație, 

Adorian Solomonesc”

Facsimil – plângerea penală a primarului Adorian Solomonesc împotriva Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Timișoara.

Articolul la care Adorian Solomonesc a cerut drept la replică:

Un pădurar silit să plătească datoria primarului!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns