Culmea infracțiunilor la Anina: băut la volan, refuză recoltarea sângelui, are mașina radiată și numere false!

Culmea infracțiunilor la Anina: băut la volan, refuză recoltarea sângelui, are mașina radiată și numere false!

În week-end-ul trecut, în Caraş-Severin  au avut loc două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, una la Anina și cealaltă la Herculane, conform celor prezentate de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

        Prima infracțiune a avut loc la Anina, sâmbătă, 18 iulie, în jurul orei 15.40, când polițiștii au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani. Acesta este  din Anina, iar  la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura radiat din circulație din 16.12.2019, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare erau atribuite unui alt autoturism, și acesta figurând radiat din circulație. Polițiștii l-au dus pe conducătorul auto la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat prelevarea.

              A doua infracțiune a avut loc duminică, 19 iulie, la ora 01.20, la Herculane, unde polițiștii au depistat pe Strada Castanilor un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Șoferul a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz, conducătorul auto a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale, iar cercetările continuă.

NICOLAE DAVID

Lasă un răspuns