8.824 de pachete de igienă au fost distribuite deja în judeţ. Au mai rămas 3.801

8.824 de pachete de igienă au fost distribuite deja în judeţ. Au mai rămas 3.801

În Caraș-Severin continuă distribuirea produselor de igienă din cadrul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernului României prin Ministerul Fondurilor Europene și Instituțiile prefectului.

Până la data de 20 iulie, au fost distribuite pachete unui număr de 8.824 de beneficiari finali, respectiv persoane singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, precum şi familii beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Distribuirea pachetelor de igienă se află în plină derulare, iar în perioada următoare vor fi livrate beneficiarilor încă 3.801 pachete, se arată în comunicatul Biroului de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin.

De asemenea, se fac în continuare verificări în teren de către echipele mixte constituite la iniţiativa prefectului judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu. Numărul de pachete recepționate la nivel de județ a fost de 12.625, acestea  constând în produse de igienă – pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți etc.

PATRICIA FARAGO

Lasă un răspuns