CSM Reșița va învinge mâine în Valea Domanului! CSM Reșița trebuie să învingă!

CSM Reșița va învinge mâine în Valea Domanului! CSM Reșița trebuie să învingă!

CSM Reșița este încă în căutarea primei victorii pe teren propriu în acest campionat și ceaa mi bună oportunitate o are mâine, sâmbătă, de la ora 11:00, când în Valea Domanului va descăleca Pandurii Târgu-Jiu.

Echipa gorjeană pregătită de Călin Cojocaru este „lanterna roșie” a campionatului și a trecut prin destule peripeții încă din debutul actualei ediții a Ligii a II-a. Practic, Pandurii sunt a 21-a echipă admisă într-un campionat după un recurs la FRF și mai apoi a fost exclusă de FRF și reprimită în competiție datorită unei hotărâri a TAS. Pandurii  au avut problemele lor, inclusiv cele de natură financiară, cu jucători și antrenori neplătiți de doi ani de zile, însă aceste lucruri contează mai puțin acolo jos în iarbă. În teren contează doar atitudinea concentrarea în joc și determinarea, lucruri pe care elevii lui Alexandru Pelici sunt capabili să le îndeplinească mâine. Pentru că vorba unui mucalit, „dacă nu acum, atunci când?” și deși CSM Reșița are momentan probleme de lot, Deivydas Matulevicius și trei jucători cu covid-19.

„Cu puțin timp înainte am avut o ședință internă și mesajul meu a fost clar și ferm. Mâine trebuie să învingem, numai avem nicio scuză, legat de mai știu eu ce cauze legate de lot, pentru că avem și 3 de cazuri de jucători cu infectare cu covid la echipă. Nimic din toate acestea nu trebuie să ne mai împiedice să obține cele trei puncte, care sunt atât de necesare. Am încredere în băieți și mâine sunt convins că vom avea prima victorie pe teren propriu. Altă șansă nu avem”, a spus Cristian Bobar.

Un argument forte al obținerii victoriei de mâine este și faptul că de fiecare dată pe teren propriu, echipa lui Alexandru Pelici a avut un debut de meci foarte bune, în care a condus ostilitățile. Totul s-a „rupt” la capitolul concentrare, după ce au primit primul gol sau chiar al doilea și rosso-nerii au clasat în primul rând la nivel mental. Sunt lucruri pe care jucătorii din Valea Domanului le pot corecta mâine, pentru că vorbim de fotbaliști cu experiență.

Căpitanul gorjenilor Sebastian Velcotă (în violet) trebuie anihilat mâine în Valea Domanului

Și tot poate mâine vom debuta cu detașarea definitivă față de  „sindromul Săulescu, Chera sau Velcotă”, foști jucători ai Reșiței, care au înscris goluri poarta Reșiței, de fiecare dată la meciurile directe.

   Pentru toate acestea, CSM Reșița trebuie să învingă mâine în Valea Domanului! Forța, CSM Reșița!

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns