Multă sănătate, domnule președinte Romeo Dunca!

Multă sănătate, domnule președinte Romeo Dunca!

Președintele ales al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, nu a contenit nici un moment să ne demonstreze,  de la începutul candidaturii și până acum în momentul alegerii în fruntea județului Banatului de Munte, cum trebuie să fie un manager eficient.

Romeo Dunca a reușit în management pentru că este un conducător cu viziune și inițiativă, un manager de acțiune imediată care are principiul de bază că problemele apărute pe parcurs trebuie rezolvate instant, cu celeritate. El nu se ascunde după o birocrație „abundentă”, care din trasabilitate a demonstrat că nu face altceva decât să întârzie luare deciziilor sănătoase care să elimine neconformitățile fatale pentru dezvoltarea județului. Vizitele la Consiliul Județean, la Direcția de Drumuri, la Aquacaraș, dar mai ales la Deponeul de la Lupac au fost lecții deschise predate de Romeo Dunca, despre cum trebuie soluționate cu celeritate și eficiență toate problemele care apar pe „parcurs”.

Unul dintre principiile de bază ale mandatului lui Romeo Dunca demonstrat până acum este transparența actului decizional, iar ieri seară președintele Consiliului Județean Caraș-Severin i-a anunțat public pe cetățenii Banatului de Munte, că a fost depistat pozitiv la testul covid-19.

 „Ceea ce ieri părea a fi o ușoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid și, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieșit pozitiv. Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Județean Caraș-Severin, nu am simptome, așa că voi sta „pe margine” doar câteva zile. Și, vorba știm noi cui, I will be back”, a precizat Romeo Dunca pe pagina proprie de socializare.

Nu putem decât să-i dorim lui Romeo Dunca „multă sănătate și însănătoșire grabnică”, pentru că de restul problemelor are dumnealui grijă!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns