CSM Reșița și-a luat revanșa cu vârf și îndesat la Dudeștii Vechi

CSM Reșița și-a luat revanșa cu vârf și îndesat la Dudeștii Vechi
CSM Reșița și-a luat revanșa cu vârf și îndesat la „bulgarii” timișeni. În precedenta întâlnire dintre cele două echipe, Pobeda s-a impus cu 2-1 în Valea Domanului.
ACS Pobeda Stár Bišnov – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 0-4 (0-1)
Au marcat: Fota (18). Aboubacar (76). Drăghiceanu (77 și 83).
Liga 3, Seria 8 . Etapa a 15-a.
Data: 02 decembrie 2022. Ora: 14:00. Stadion: Hristo Stoichkov Arena (Dudeştii Vechi – Timiş).
Arbitri: Lădar Razvan (Zalău – Sălaj) – Corb Ioan Alexandru (Satu Mare – Satu Mare), Urs George Cătălin (Oradea).
Observatori de arbitri: Marcu Mihai Florin (Oradea – Bihor)
Delegat de joc FRF: Orbonaş Călin Marius (Ilia – Hunedoara).

CSM Reșița

Pobeda Star Bîșnov (antrenor Daniel Vasilcin): Stoianov – C. Lungu, Miculescu, Briciu (cpt.), Anghel – Vasilcin, Cl. Rad – Budur, Paunchici – Enciu, Grigore.
Au mai jucat: Conchitu, Gînju, Ghiuruțan.
CSM Reșița (antrenor Călin Chereghi): Zimmermann (cpt.) – Szijj, Ardei, Rimovecz (84, Gomboș), Fota – I. Popescu, Breșeneni – I. Popescu, R. Petre (73, Drăghiceanu), Chera (84, Erhard) – Negru, Avramovici (64, Aboubacar).
Pe bancă: Mereu – Curescu, Bărboianu, S. Velcotă, Domil.

Așa s-au înscris golurile rosonerilor…
0-1: După un atac prelungit al elevilor lui Călin Cheregi, Rimovecz i-a pasat pe flancul stâng lui Fota, aproape de linia de margine. Fota a a trimis un șut centrare înșelător în vinclu colțului scurt, chiar și pe experimentatul Gheorghe Stoianov.
0-2: Negru a a inițiat o acțiune pe flancul stâng și a centrat în careul mic. Aboubacar a urmărit mingea și a deviat prin alunecare la colțul lung.
0-3: În urma unui contraatac pe flancul drept, Chera a centrat în careu, Negru a lăsat mingea să treacă pentru Drăghiceanu. Acesta a finalizat cu un șut pe jos, cu toată opoziția lui Stoianov și Caius Lungu.
0-4: După un atac prelungit pe flancul drept, Aboubacar l-a găsit pe Drăghiceanu la marginea careului mare, zona centrală. Mijlocașul reșițean a înscris cu un șut pe jos lângă bara din stânga lui Stoianov. Balonul trimis de Drăghiceanu a fost deviat ușor de Cochințu.
Citește și: CSM Reșița este liderul seriei la finalul turului

„Bulgarii”

* Pe 1 octombrie 2022, „bulgarii” lui Daniel Vasilcin scriau istorie pentru ei… învingeau în Valea Domanului cu 2-1 pe mult mai titrata CSM Reșița. Sigur că atunci, Reșița a început jocul bine, au deschis scorul repede prin și a lăsat impresia că au în față un adversar facil. Numai că atunci, „bulgarii” timișeni au dat o lecție de pragmatism… Vineri a fost rândul elevilor lui Călin Chereghi să conducă „hățurile” partidei.. Mai ales că harnicii jucători bulgari trebuiau să construiască acțiuni ofensive.

Pe „ Hristo Stoichkov Arena”, Călin Chereghi a fost inspirat când a lăsat „artileria grea” pentru mitanul secund… Rosonerii au fost încurajați mereu de propria galerie, au menținut un tonus ridicat. Elevii lui Călin Chereghi au deschis scorul rapid și au mai avut oportunități prin Avramovici (27, 31 și 53). De asemenea, Negru a fost destul de activ în atac (38), dar și Chera (58). Aboubacar a fost tatăl ratărilor incredibile (71), cu dublă ocazie!
Citește și: „Bulgarii” timișeni au dat o lecție de pragmatism în Valea Domanului…
În final, Drăghiceanu a realizat dubla, a fost arma secretă a lui Cheregi. Fâșnețului mijlocaș reșițean i-au fost nevoie de doar patru minute de la intrarea pn teren pentru a înscrie. Apoi, a realizat dubla după alte șase minute…

Călin Cheregi: „Am avut o evoluție consistentă in ambele faze ale jocului o siguranță foarte bună în apărare cât si o evoluție buna spre foarte bună in atac. Asta chiar dacă am ratat încă cel puțin cinci ocazii foarte foarte clare de gol, pe lângă cele 4 goluri marcate.
Lupta strânsă pentru locul unu…
În ultima partidă a anului 2022, după 15 etape, CSM Reșița se află pe primul loc, cu o zestre de 33 de puncte. Pe locul doi se află CS Șoimii Lipova, cu 33 de puncte. Ghiroda și Giarmata Vii se află pe podium, cu 30 de puncte.

foto: Miruna Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: